Economia începe de la lista de cumpărături

Atunci când dispuneți de un buget limitat, trebuie să vă încadrați în suma pe care ați alocat-o și să faceți cumpărături eficiente. Tocmai de aceea, noi venim cu un mic sprijin, pentru ca cei care sunt în pană de idei, să găsească rezolvarea problemei. Știm că printre noi se mai află și studenți, pentru care acest articol este de mare ajutor. Iată ce produse puteți achiziționa cu un buget redus.

(CITEȘTE ȘI: 2 rețete ieftine de toamnă. Le prepari rapid și vor fi suficiente pentru toată familia)

Supă perfectă, bani puțini

Practicarea gătitului dă bătăi de cap gospodinelor. Uneori ai senzația că orice ai mânca, fie nu este delicios, fie nu te atrage în nicio măsură. În momentele critice, în care nu știți cum să îi mai luați prin surprindere pe cei dragi, noi venim cu soluția ideală. Astfel că, vă propunem să faceți o supă cremă de legume. Pe lângă faptul că este ușor de gătit, nu este costisitoare și nici nu vă răpește prea mult timp.

O tânără a postat în mediul online lista de cumpărături de la Kaufland, pentru care a plătit nu mai mult de 20 de lei. Rentabil, așa-i? Tot ce trebuie să faceți este să luați notițe. Dacă urmați acești pași, veți rămâne și cu bani în buzunar și cu burta plină.

Lista de cumpărături conține: mix de legume (morcov, pătrunjel, țelină, ceapă galbenă) – 2,99 lei, cartofi dulci – 6,79 lei, două roșii – 2,28 lei, doi cartofi albi – 0,72 lei, porumb dulce – 3,19 lei și K-take it veggie, Cooking cream – 4,09 lei. Cam atât aveți nevoie pentru a prepara cea mai delicioasă supă cremă de legume.

Internauții au fost încântați de idee și chiar s-au arătat deschiși spre a testa această variantă de cumpărături. Unii dintre ei au fost supărați din cauza faptului că nu a fost prezentată și rețeta preparatului.

„Și rețeta unde e? Acum mi-e poftă și nu am rețetă”, „Bine de știut, o să îi trimit acest videoclip mamei” sunt doar două dintre zecile de mesaje lăsate de oameni.

@kauflandromania O supă cremă de legume este un preparat rapid, simplu, gustos și atât de ieftin. 🫕🥔🧅. La fel de simplu o poți prepara folosind legume diverse pe care le ai prin frigider pentru a preveni #risipaalimentara. #kaufland #KauflandTyps #healthyfood #soupingredients #vegetablesoup #foodinspiration #shoppinginspiration #kauflandcard #weeklyoffers #whattobuy ♬ Suns – Official Sound Studio

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii