Ce a primit o tânără, după ce a comandat o rochie online. În prezent, din ce în ce mai multe doamne și domnișoare preferă să comande diverse ținute online, din cauză că timpul nu le permite să se deplaseze fizic în magazine și, astfel, posibilitatea aceasta le este mai la îndemână. De cele mai multe ori, se confruntă cu imense dezamăgiri.

În vremurile noastre, online-ul este primordial, pentru că îți oferă totul. Tot ce își dorești îți ajunge la ușă, fără să depui un gram de efort. Este atât de simplu să intri în posesia lucrurilor pe care le comanzi online, încât multe femei nu stau pe gânduri și comandă astfel, ori de câte ori se ivește ocazia.

Fiind în căutarea unei rochițe elegante pentru un eveniment ce avea loc în familia sa, o tânără a apelat la shopping-ul online. Ei bine, aceasta s-a gândit să acceseze un site chinezesc și, în următoarea clipă, a descoperit o rochiță splendidă. Nu a stat pe gânduri și…a comandat-o direct. Când a primit coletul, nerăbdătoare să probeze o probeze, a avut o surpriză…a fost pe cale să leșine!

Și-a comandat rochia visurilor de pe internet, dar când a deschis coletul...să leșine! Ce a primit o tânără în locul ținutei superbe
social media

Ținuta prezentată pe site era fix ceea ce își dorea: o rochie lungă, elegantă, de culoare albă și cu dantelă în partea superioară. În realitatea, rochia era un chilipir, în sensul adevărat al cuvântului.

Ce a primit o tânără, după ce a comandat o rochie online. A avut parte de un șoc când a deschis coletul

Așteptând cu sufletul la gură coletul, tânără l-a deschis în grabă. Ceea ce era prezentat în fotografiile de pe site nu se „pupa” deloc cu produsul primit în colet. Fiind total dezamăgită de aspectul ieftin și demodat al rochiei, tânăra a dechis să posteze pe site-ul respectiv mai multe fotografii cu rochia primită, tocmai pentru ca alte doamne să nu se lase păcălite.

De asemenea, tânăra a solicitat să i se înapoieze banii, iar vânzătorul i-a oferit doar jumătate din suma plătită de către aceasta. A fost dezamăgită complet de rochia pe care și-o comandase. Arăta oribil și nu o putea purta nici măcar pe strădă. S-ar fi făcut de rușine. A menționat tânără la descrierea fotografiilor postate.