Un sandwich care se poate transforma în prânz, mic dejun sau chiar cină. Faptul că este servit cald îl face potrivit în foarte multe contexte. Trebuie doar să fim atenți la cum aranjăm conținutul, restul e floare la ureche. Poftă bună!

Sandwich cald cu pui și cașcaval

Un sandwich sățios bun de servit dimineața

  • Piept de pui la grătar
  • Bacon
  • Avocado
  • Maioneză
  • Pâine ciabatta
  • Roșii
  • Ardei gras
  • Măsline
  • sare&piper
  • frunze de salată verde
  • cimbru, busuioc, chili
  1. Pentru început ne asigurăm că avem o tigaie care nu lipește, pentru că vom prăji puțin… mai mult coacem puțin sandwich-ul înainte de servire

  2. Ne ocupăm de legume și de pieptul de pui. Vom frige cu puțin ulei pieptul pe care-l condimentăm cu puțin cimbru, busuioc, chili și sare&piper.

  3. Apoi spălăm bine legumele, le tăiem în felii subțiri, scoatem sâmburii de la măsline dacă este nevoie. Frunzele de salată le spălăm, lăsăm la uscat, nu le stoarcem.

  4. Amestecăm maioneza cu avocado, cu puțină sare&piper și chili, trebuie să obținem o cremă, ceva tartinabil

  5. Feliem cașcavalul în felii subțiri, egale, tăiem chiabatta, apăsăm puțin miezul să se turtească, ungem prima felie cu maioneză și avocado, punem mai întâi feliile de salată, apoi ceapa și pieptul de pui feliat, deasupra bacon, măslinele feliate, roșiile și ardeii, deasupra cealaltă felie de pâine.

  6. Prindem sandwich-ul între două farfurii și apăsăm puțin pe el, apoi punem la încins tigaia cu puțin unt și lăsăm pe fiecare parte câte 1-2 minute