Dacă ești iubitor al salamului de biscuiți, trebuie neapărat să încerci această rețetă. Se prepară aproape la fel

Salamul de biscuiți este desertul-vedetă, pe care gospodinele îl prepară de zeci de ani de zile. Pentru majoritatea dintre noi ne amintește de desertul copilăriei. Acum însă îți punem la dispoziție una dintre cele mai inovatoare rețete din biscuiți. Este vorba despre rulada din biscuiți, care se prepară extrem de repede și are un gust excepțional. 

Ne aflăm în plin sezon de vară, iar deserturile reci și nu foarte bogate în calorii sunt la mare căutare. Pe TikTok a devenit viral clipul video al unei internaute. Ea te învață cum să prepari cea mai bună ruladă din biscuiți, pe care o vei savura alături de cei dragi.

Rulada din biscuiți care a devenit virală pe TikTok. Este un deliciu!

Pentru a prepara acest desert, nu ai nevoie de foarte multe ingrediente. Lista este una scurtă și nu este nevoie să investești sume mari de bani.

Captură TikTok

Ingrediente pentru blatul ruladei din biscuiți: 

  1. 300gr de biscuiți simpli
  2. 40 gr cacao
  3. 170 ml lapte

Ingrediente cremă pentru ruladă: 

  1. 300 gr cremă de brânză
  2. 60 gr zahăr pudră

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi

@soranamaria26 #foryou #foryoupage #cooking #retetesimple #viral ♬ Wildest Dreams – Duomo

Se sfărâmă foarte fin cantitatea de biscuiți. Peste aceștia, se adaugă cacaoa și cantitatea de lapte. Se amestecă cele trei ingrediente într-un bol. La final se va forma un fel de aluat, pe care trebuie să îl lași la frigider aproximativ o jumătate de oră.

Pentru cremă, tot ce trebuie să faci este să amesteci foarte bine cele două ingrediente. După ce ai îndeplinit și acest pas, tot ce rămâne de făcut este să asamblezi totul, sub formă de ruladă.

Pe suprafața unei bucăți de folie alimentară, se întinde aluatul foarte subțire, însă atenție să nu se rupă. Deasupra se adaugă crema și se rostește până capătă o formă de ruladă.

La final, se adaugă rulada la frigider preț de o oră.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!