Este un desert extrem de ușor de modelat. Este un start pentru cei care nu sunt obișnuiți să coacă. Modul…
Știri din categoria: Rețete culinare
O propunere pentru cei grăbiți cu adăugiri pentru cei care au răbdare. Rețetă tradițională baiț pentru carnea fragedă de miel…
Pastramă de oaie- rețetă tradițională Carne de oaie frăgezită și condimentată 2 kg carne de oaie;3 lingurițe sare neiodată:6-7…
Bucătarul celebru din Napoli, Raffaele Esposito, a preparat trei pizze la fel în bucătăria regală. Cum nu îi plăcea pizza…
Acesteia i se poate oferi statutul de blat. Poate fi foarte bine însiropat, putem adăuga și o cremă sau glazură.…
Amandină cu jeleu inedit de ciocolată Amandină însiropată, aromată și delicioasă Blat6 buc. ouă10 linguri zahăr3 linguri ulei1 plic…
O rețetă ce poate fi îmbunătățită după cum dorim, se poatepune și praf de copt. Pandișpan cu fructe congelate Pandișpan…
Această cremă este ceva mai pretențioasă, adică trebuie să amesteci bine la ea să ai cratițe sănătoase sî nu lipească,…
Aproape orice tip de pește merge făcut în acest mod. Depinde de noi cum dorim să fie, în general evitați…
Ciorbică de salată cu costiță afumată O ciorbă complexă cu note de prospețime și afumătură, rețetă ardelenească 2 salate…
Ciorbică de văcuță, una dintre cele mai slabe în grăsimi este și un preparat ușor de făcut. Ciorbă de văcuță…
Cozonacul este un desert festiv specific românilor dar și bulgarilor. Tipul de pâine dospită, pentru că asta este la origine…