Noodles se prepară rapid si ușor, putând constitui o idee de prânz excelentă

Cine nu iubește delicioșii tăieței cu legume în sosul cremos? Dacă până acum mergeai la restaurant special pentru a degusta un astfel de preparat, trebuie să știi că îi poți pregăti și acasă.

Pentru a-i prepara ai nevoie de noddles pe care îi găsești pw rafturile marilor supermarketuri sau în magazinele cu specific asiatic.

Noodles cu legume

Pentru a prepara cei mai delicioși noodles la tine acasă, într-un timp scurt, ai nevoie de:

-200 grame de tăieței speciali ( noodles);

-2 cepe;

-1 ardei roșu;

-4-5 ciuperci;

-o lingură de ulei de măsline;

-o lingură de ulei de susan;

-două linguri de sos de soia;

-sare, piper;

-condimente chinezești ( opțional).

Curăță ceapa și ardeiul și pune-le la călit într-o tigaie în care ai adăugat lingura de măsline.

Taie ciupercile mărunt și adaugă-le peste legumele din tigaie. Separat, pune la fiert într-o oală tăiețeii chinezești (noodles). În lipsa acestor pot fi utilizate și spaghetele din grâu dur, subțiri. Cremozitatea preparatului nu va fi însă aceeași.

După ce tăiețeii s-au fiert, scurge-i de apă și adaugă-i în tigaie, peste legumele călite. Amestecă totul și mai lasă câteva minute preparatul pe foc. După acest pas, mută preparatul într-un bol peste care adaugă lingura de ulei de susan. De asemenea, toarnă și cele doua linguri de sos de soia.

Preparatul este gata pentru a fi servit. Poate fi ideal pentru perioada postului sau o masă perfectă pentru vegetarieni.

De asemenea, dacă preferi noodles în varianta care conține carne, aceștia vor fi cel puțin la fel de delicioși. Îi poți pregăti cu carne de pui, vită sau curcan. De asemenea chiar și cu cea de porc.

Dacă ai deja o viziune per ansamblu despre aromele bucătăriei asiatice trebuie să știi că există tăieței din cartofi cu ajutorul cărora se prepară o variantă a noodles.

Poți jongla cu gusturile și aromele atunci când îi prepari însă nu uita de ingredientul cheie: sosul de soia.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.