Dacă nu mai știi ce să gătești și își dorești ceva gustos și cremos, rețeta de mai jos este perfectă pentru tine.

Tortellini în sos alb este o opțiune delicioasă pentru tine și nici nu durează mult. Ingredientele sunt puține, dar gustul va fi unul de excepție.

Tortellini sunt paste cu umplutură în mijloc. Ele se găsesc în mai multe combinații pe rafturile magazinelor și sunt foarte gustoase. Se pot combina cu alte alimente, iar cina va fi delicioasă, în doar câteva minute. Vei face și un sos alb din ciuperci și smântână pentru o savoare aparte. Atât cei mici, cât și cei mari îți vor mulțumi pentru preparat.

CITEȘTE ȘI: Rețeta zilei / cum prepari ficat de pui în sos de roșii – o idee genială pentru prânz sau cină. VIDEO

Ingrediente

  • ciuperci
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • tortellini ( umpluți cu ricotta și spanac sau cu ce îți dorești)
  • sare
  • piper
  • un sfert de pahar de apa
  • jumătate de ceapă
  • câțiva căței de usturoi
  • 120 ml smântână pentru gătit
  • o mana generoasa de spanac
Sursa foto: Lili gateste

Mod de preparare

Uleiul de măsline se pune într-o tigaie și se lasă la încins. După două-trei minute se pun ciupercile tăiate și se lasă pe foc mediu până se rumenesc. Ele se amestecă pentru a nu se lipi.

Urmează să se adauge usturoiul și spanacul, apoi mai stă pe foc încă două minute.

În acest timp, separat, se pun tortellini la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă cu un minut mai puțin decât scrie pe ambalaj.

Se condimentează legumele cu sare și piper. Se va adăuga și smântâna de gătit și se mai lasă încă două-trei minute pe foc.

Ultimul pas este că scurgem tortellini de apă, se amestecă și mai lăsăm pe foc un minut sau două pentru a se întrepătrundă aromele.

Dacă vă doriți o mâncare puțin picanți, se poate adăuga câțiva fulgi de chilli imediat după ce s-a luat tigaie de pe foc, apoi se amestecă.