Orice bună gospodină trebuie să știe!

Dacă sunteți în căutarea unei rețete de omletă gustoasă și cremoasă, nu mai căutați! Această rețetă de omletă cremoasă este simplu de făcut și garantat că vă va încânta papilele gustative.

Cu doar câteva ingrediente de bază, puteți face omletă cremoasă și omogenă. Este perfectă pentru micul dejun, prânz sau cină. Urmează acești pași simpli și vei obține de fiecare dată omletă cremoasă.

Cum să faci ouă cremoase omletă cremoasă

Sursa: Social media

Trucul este foarte simplu. În primul rând, spargeți ouăle într-un castron (luați atâtea câte aveți nevoie). Apoi se adaugă o linguriță de suc de lămâie și se pasează bine cu o furculiță. Ingredientul secret care va garanta un preparat cremos și pufos este sucul de lămâie. Acesta va face ca omleta să fie moale, iar aroma sa va fi ușor picantă.

După ce se amestecă ouăle cu zeama de lămâie, se toarnă amestecul în tavă (se topește în prealabil puțin unt deasupra). La sfârșitul timpului de gătire, puteți adăuga o lingură de smântână lichidă în omletă. Acest lucru va face ca ouăle să fie și mai cremoase. Acest fel de mâncare merge bine cu somon afumat, roșii și, bineînțeles, cu pâine proaspătă.

Cum pot împiedica ouăle să se lipească de tigaie?

Prepararea unei omlete sau a unor ouă poate părea foarte simplă. Și este într-adevăr un proces simplu, atâta timp cât ouăle nu se lipesc de tigaia în care le gătești. Așadar, există întotdeauna un risc de ardere. Află care este ingredientul comun care face ca ouăle să nu se lipească de tigaie.

Este făină de grâu. Când tigaia nu este încă încinsă, se pune puțin ulei în ea. Adăugați un vârf de cuțit de făină de grâu în ulei și amestecați ușor. Se lasă tigaia să se încălzească, apoi se adaugă ouăle bătute. În acest fel, omleta nu se va lipi de tigaie.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.