Reclamă
Reclamă

Adesea, atunci când avem poftă de ceva dulce, ne gândim să preparăm ceva cât mai repede pentru a ne satisface pofta. Chiar dacă ne gândim la ceva complicat, tot la ceva ușor și rapid apelăm. Nu ai prea multe idei sau variante? Ei bine, există o rețetă cu doar 2 ingrediente care te va da pe spate!

Ce ai nevoie pentru desert

Această rețetă nu necesită coacere și zahăr, deci e numai bună atât pentru a scuti timp, cât și pentru a-ți menține sănătatea. Ei bine, hai să trecem direct la ingredientele de care ai nevoie. Nu-s multe, după cum v-am spus sunt doar două și nu veți fi nevoiți să cheltuiți foarte mult.

  • 4 banane mari și coapte.
  • 2 tablete de ciocolată cu 85% cacao

 

@gageaancuta Este foarte delicioasă o puteți lăsa la frigider și mai bine de 4 ore!???? ??#foryou #pentrutine #reteta #sănătoasă #fara #zahar #gageaancuta #fypシ #acasa #family ?❤️? #5pasidebine ♬ 心疼 – Dalel

Reclamă

Cum se prepară? La fel de simplu.

Tot ce trebuie să faci pentru a ajunge să obții desertul delicios este să cureți bananele, apoi să le tai rondele și să le pui într-un bol. Nu , asta nu e tot! Blenduiește-le până când ce obții o pastă cremoasă și ușor suculentă. Ești curioasă ce vei face acum cu ciocolata? Ei bine, rupe-o bucățele, așeaz-o într-un bol de sticlă și bag-o la microunde circa 1 minut și jumătate până se topește. Între timp, ai nevoie să pregătești o tavă de silicon. După ce s-a topit ciocolata și observi că au mai rămas mici bucăți gloduroase în ea, nu-i nicio problemă. Poți să amesteci cu lingura până când ciocolata topită devină uniformă.

Ne întoarcem înapoi la compoziția de banane și punem ciocolata topită peste acestea, apoi le amestecăm bine până ce se obține o pastă maro. Punem toată minunăția în tava de silicon, iar apoi o băgăm la frigider minim 3 ore. Știm, asta-i partea cea mai grea, dar merită! Poți vedea aici și cum arată rezultatul după cele 4 ore de stat la rece. Ornează-ți desertul cu nucă de cocos sau fructe și bucură-te de desert!

Reclamă
Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro