Fără doar și poate, Nicolai Tand este unul dintre cei mai buni chefi, acesta fiind supranumit bucătarul vedetelor. Acesta a moștenit pasiunea pentru arta culinară de la mama sa. Aceasta l-a învățat multe trucuri de care ține cont și în prezent. De la cea care i-a dat viață știe ce ingredient poate fi folosit în moduri diferite. Secretul se va regăsi în următoarea carte. 

Ingredientul cu care Nicolai Tand gătește 7 feluri de mâncare

În cadrul unui interviu acordat recent, bucătarul a vorbit despre cartea pe care urmează să o lanseze. Acesta a dezvăluit ingredientul secret care îl ajută să facă mai multe preparate. Nu este vorba de nimic scump, ci de fasole, ingredient care era nelipsit din rețetele mamei sale. Bucătarul a dorit să păstreze fiecare truc din bucătărie, așa că va lansa o carte. De le lista de ingrediente versatile, nu lipsesc nici laptele, ouăle ori untul. Despre acestea, Nicolai Tand spune că sunt de mare ajutor în bucătărie.

„Mama era o gospodină extraordinară și mi-am dori tare mult ca rețetele ei să nu se piardă. De asta le-am și adunat pe toate în cartea Maramureș în bucate, pentru a fi sigur că vor fi duse mai departe.

Că tot vorbeați de ingredient, era vorba de fasole, pe care mama o gătea în multe feluri, le-am trecut pe toate în carte”, a dezvăluit Nicolai Tand pentru publicația tvmania.ro.

Pariu că nu știai. Ingredientul care poate fi folosit în 7 moduri diferite în bucătărie, dezvăluit de Nicolai Tand
Facebook

Întrebat dacă nu îi este greu să gândească rețete pentru fiecare ediție a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, acesta a mărturisit că mizează mai degrabă pe creativitate și alege preparatele în funcție de sezon.

„Preparatele de la Neatza sunt în marea lor majoritate rețete proprii pe care le gândesc în funcție de sezon, de tema emisiunii. E o mare provocare și îmi place foarte tare că îmi solicit așa de mult imaginația gastronomică”, a mai adăugat Nicolai Tand, mai arată sursa menționată mai sus.