Ține-le departe de tine! În caz contrar, vei avea ghinion!

Feng Shui ne oferă elementele cheie pentru a trăi în armonie acasă, atrăgând energiile potrivite pentru a domni pacea și liniștea, dar și pentru a ne feri de ghinion. Dar, pe lângă faptul că atrage aceste energii bune, ne avertizează și asupra tuturor obiectelor care au tendința de a atrage ghinionul și energiile negative. Iată ce ar trebui să înlături din casa ta, conform Feng Shui.

Cactuși

Experții Feng Shui spun că orice floare cu spini aduce ghinion casei. De asemenea, deși este ușor de îngrijit, cactusul nu trebuie păstrat în casă, deoarece atrage energiile rele și sporește emoțiile negative (anxietate, stres, tristețe, furie etc.

Sursa: Social media

Mături vechi

Potrivit legendelor străvechi, măturile vechi atrag ghinionul și necazurile în casă. Prin urmare, este recomandabil să scăpați rapid de ele. În general, Feng Shui recomandă cu tărie să aruncați toate aparatele vechi din casă. În mod similar, atunci când vă mutați într-un mediu nou, evitați să aduceți mopuri folosite sau mături vechi care au acumulat toate tensiunile din trecut.

Pereți verzi

Deși simbolizează natura, viața, seninătatea și energia, culoarea verde trebuie folosită cu moderație în casă. De exemplu, experții în arta Feng Shui vă sfătuiesc să nu vopsiți pereții spațiilor de locuit cu această culoare, oricât de frumoasă ar fi, pentru a nu atrage ghinionul de partea dumneavoastră.

Flori albe și roșii într-o vază

Cine nu iubește florile viu colorate și parfumate? Acestea sunt atât de plăcute ochiului și adaugă o adevărată notă de eleganță oricărei încăperi. Cu toate acestea, oamenii superstițioși din trecut credeau cu tărie că buchetele de flori roșii și albe în aceeași vază erau de rău augur. Se spunea chiar că aceste flori, combinate împreună, anunțau moartea a unui membru al familiei.

Așadar, dacă regăsești în locuința ta aceste lucruri, scapă de ele numaidecât. În caz contrar, te-ai putea confrunta cu lucruri nu tocmai bune. Cu siguranță nu îți dorești una ca aceasta!

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.