Află cum te poți bucura de abundență financiară aplicând principiile Feng Shui.

Toată lumea își dorește ca viața să îi fie plină doar de lucruri bune și de prosperitate financiară. Din acest articol vei afla informații prețioase și vei învăța ce culori trebuie să folosești pentru a atrage abundența financiară. Așadar, citește cu mare atenție și chiar notează-ți pentru că aceste informații sunt cu adevărat importante.

Feng Shui este una dintre cele mai folosite tehnici în decorare astăzi. Această filozofie chineză, care are o istorie de peste 3.500 de ani, urmărește să echilibreze energia persoanei, prin distribuția și orientarea spațiilor în care se desfășoară activitățile sale zilnice.

Feng Shui poate fi folosit pentru a acumula energie pozitivă, pentru a promova sănătatea, relațiile bune de familie, pentru a atrage bani, inspirație și bunăstare acasă. De aceea astăzi vă spunem care 3 culori vor aduce bani în viața voastră conform Feng Shui.

Sursa: Social media

Auriu

În Feng Shui culoarea auriu manifestă noroc și prosperitate, această culoare pondere importantă în atragerea banilor . Dacă ne gândim bine, toate amuletele Feng Shui și meșteșugurile chinezești antice sunt pline de detalii aurii și este un element foarte puternic în toată estetica chineză. Folosirea culorii auriu este indispensabilă într-un cămin abundent și fortificat.

Verde

Verdele pentru Feng Shui reprezintă stabilitate, seninătate și fertilitate.Fiind culoarea vieții în lumea naturală și fiind legată de fertilitate și renaștere, este și cea care atrage bogăția economică, deoarece simbolizează prosperitatea în formă sa cea mai naturală.

Mov și toate nuanțele lui

În majoritatea culturilor, culoarea mov este strâns legată de spiritualitate și de ființa interioară. Totuși, în această filozofie chineză este legată și de abundența ființei și a sufletului. Feng Shui îl interpretează ca bogăție interioară, de unde se naște restul energiei care ne înconjoară. Prin urmare, culoarea violet și toate nuanțele ei sunt ideale pentru a începe atracția abundenței, deoarece, dacă ne simțim plini în interior, vom reflecta acea energie și în exterior, iar banii vor începe să sosească.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.