Florin Pastramă i-a făcut un cadou luxos lui Brigitte Sfăt.

Brigitte și Florin Pastramă au trecut peste toate neînțelegerile din cuplu și au decis să-și mai ofere o șansă unul altuia. În semn de împăcare, bărbatul i-a făcut un cadou extrem de scump partenerei sale de viață. Florin Pastramă i-a cumpărat lui Brigitte o mașină cu mulți cai putere. 

Florin Pastramă a știut cum să o recucerească pe Brigitte Sfăt, după ce bruneta anunțase că s-a despărțit de el, în urmă cu câteva săptămâni. Până la urmă, dragostea a învins, iar vedeta a decis să-i mai dea o șansă soțului său.

Acum, cei doi sunt din nou împreună și mai fericiți ca oricând. În plus, Florin Pastramă nu a stat cu mâinile în sân și i-a oferit brunetei un cadou impresionant, pentru a o face cu adevărat fericită.

Brigitte Sfăt a primit cadou o mașină luxoasă

Brigitte mărturisise, zilele trecute, pe rețelele de socializare, că și-ar dori un bolid nou, așa că partenerul ei s-a conformat și i-a îndeplinit dorința. Fostul concurent de la Ferma i-a cumpărat brunetei o mașină care valorează peste 100.000 de euro.

Pentru a o impresiona, Florin Pastramă a filmat momentul în care Brigitte a văzut mașina pentru prima dată. Brunetei abia dacă îi venea să creadă că a primit un asemenea cadou, mai ales că și-l dorea enorm.

„Am o surpriză pentru frumoasa mea soție, Brigitte, ea și-a dorit foarte tare această mașină, singura variantă era în ianuarie, deoarece pe comandă, știți că sunt probleme. N-a vrut soția mea să o leg la ochi, voi știți cum e. Uită-te în față, asta e mașina ta”, a declarat el pe rețelele de socializare, în timp ce Brigitte se urca în bolidul de lux.

foto: instagram

„Cum? Nu era peste șase luni? Serios? Mașina e a mea? Nu pot să cred.”, a fost reacția soției sale.

Florin Pastramă are acces la toți banii soției sale

Recent, Florin Pastramă a ținut să precizeze faptul că el are acces total la banii Brigittei. Mai mult, acesta a mai mărturisit faptul că el ia încasările și că niciodată nu s-a pus problema despre neîncredere în căsnicia celor doi.

„Eu țin banii acasă, eu iau încasările, nu s-a pus niciodată problema între mine și Brigitte de neîncredere. Eu sunt și secretara și contabila lui Brigitte. Eu am în notițe și îmi notez unde mergem, când mergem, cu cine mergem”, a mărturisit Florin Pastramă, în cadrul unei emisiuni tv.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.