După ce au stat câteva săptămâni despărțiți, Brigitte și Florin Pastramă au decis să mai dea încă o șansă relației lor. Cei doi au decis să renunțe la divorț și să își continue povestea de dragoste. Cel care a luat toate deciziile pare să fie Florin Pastramă. Se pare că el a inițiat atât despărțirea, cât și împăcarea.

Brigitte și Florin Pastramă au mai dat o șansă relației lor și au făcut primele declarații despre mare împăcare, dar și despre motivele depărțirii. Se pare că divorțul despre care se vorba în urmă cu puțin timp a venit la inițiativa lui Florin Pastramă. Bărbatul și-ar fi dorit separarea, dar tot el a fost și cel care a făcut primii pași spre împăcare. Brigitte a declarat că Florin Pastram s-a lăsat influențat de gurile rele și ar fi pus stop relației.

„Foarte mult a contat faptul că pe Florin l-au influențat oamenii. Foarte mult a contat că toți bărbații care erau, mai ales unii dintre ei chiar credincioși, îi spuneau că eu sunt un om foarte rău. Că îl umilesc, că nu este bine să mai fie cu mine, că merită mai mult. Foarte mulți oameni l-au influențat.

Pe mine nu m-a influențat nimeni, eu am stat doar pe genunchi. Eu știu ceea ce îmi doresc de la viața asta. Eu știu cât de binecuvântată și de fericită am fost când Florin a fost lângă mine. Domnul mi-a arătat că este bărbatul care este pentru mine, ceea ce am nevoie. Nu acum, mi-a arătat printr-o încercare pe care am avut-o mai demult și am înțeles lucrul acesta.”, a declarat Brigitte, potrivit ego.ro.

S-a aflat adevărul! Florin Pastramă a fost cel care a vrut divorțul, dar tot el și-a dorit și împăcarea. Cum și-a recucerit partenera Social media

El și-a dorit divorțul, dar și împăcarea

Deși el a fost cel care a decis că relația trebuie să se oprească, Florin Pastramă nu a putut sta prea mult departe de partenera sa. Bărbatul a fost cuprins de dor și a făcut primii pași spre împăcare chiar în ziua în care împlineau trei ani de la căsătorie.

Acesta a lăsat orgoliul și gurile rele în spate, a pus mâna pe telefon și i-a cerut brunetei să se întâlnească. De aici a mai fost doar un pas până la marea împăcare.

„Făceam 3 ani de la căsătorie. Am pus mâna pe telefon: «La mulți ani, iubirea mea! Vreau să te văd, vreau să vorbim.» Bineînțeles că, dacă noi suntem copiii Domnului, Brigitte a zis: «Da, nicio problemă, spune la ce oră și ne vedem!»

Eu vreau să îi mulțumesc Domnului Iisus că mi-a adus soția înapoi, așa cum a dorit Dumnezeu. Smerită, iubitoare, așa cum a fost mereu. Și gura s-a schimbat, nu mai este nervoasă.”, a declarat și Florin Pastramă.