Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat și par a fi mai bine ca niciodată.

Brigitte și Florin Pastramă au avut o relație presărată cu mai multe evenimente neplăcute, cu despărțiri și împăcări. Ultima lor ceartă a adus cu sine mai multe amenințări de divorț care au venit din partea brunetei. Între timp, însă, lucrurile s-au mai liniștit, iar soții Pastramă au revenit la sentimente mai bune.

Brigitte și-a amenințat soțul că intenționează să divorțeze, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Acum, după ce au decis să-și mai dea o șansă, vedeta a dezvăluit ce a determinat-o, de fapt, să se împace cu Florin Pastramă, în ciuda tuturor certurilor de care au avut parte.

Brigitte a dezvăluit motivul care a determinat-o să uite de divorț

Brgitte a avut o perioadă grea din punct de vedere sentimental, însă nu a fost deloc bine nici în ceea ce privește sănătatea. A fost supusă unei operații din cauza că a avut glicemia foarte mare. După operație, soția lui Florin Pastramă a slăbit rapid 12 kilograme. Aflată în spital, chinuită de necazurile din viața ei, Brigitte a mărturisit că a primit un semn divin, care a condus-o către împăcarea cu soțul ei.

„Am suferit o operație, pentru că aveam glicemia foarte mare și a trebuit să mă operez. Am fost singură în spital, am slăbit 12 kilograme în urma acestei intervenții, pentru că așa e, nu mai pot să mănânc și nu prea am ce. Și acolo, în spital, a treia zi după operație, la ora 4.35 dimineața, am visat și m-am trezit așa că o mână scria pe tavan: «Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă!». (…) La 2-3 săptămâni după aceea am reluat relația cu Florin, am așteptat să lucreze Dumnezeu, nu oamenii”, a declarat Brigitte, pentru click.ro

Divorțul, un pretext pentru a-l speria pe Florin Pastramă

De asemenea, Brigitte a dezvăluit că intenția ei nu a fost niciodată aceea de a divorța, cu toate că a verbalizat de nenumărate ori acest lucru. Scopul său a fost să-i dea o lecție soțului său pentru a-și da seama de greșelile pe care le-a făcut.

„Mulțumesc Domnului Iisus, suntem foarte bine! Mai bine ca oricând. Da, viața noastră este o lună de miere! Eu nu am vrut niciodată să mă despart de el, am vrut doar să îl sperii că să nu mai facă ce făcuse. Nu o să-mi mai fac planuri din astea, că nu sunt bune. Chiar nu sunt bune! Îmi doresc ca Dumnezeu să ne binecuvânteze cu pace, cu înțelepciune, cu un copil, cu o familie fericită! Relația noastră este extraordinar de bine, este mai bine decât înainte!”, a adăugat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.