Florin Pastramă gestionează averea familiei.

Toată lumea a fost șocată atunci când au auzit că Florin Pastramă și Brigitte Pastramă divorțează. Însă, iubirea a învins din nou și se pare că cei doi au mai acordat o șansă relației. În cele din urmă, Florin Pastramă a mărturisit că are acces la toți banii Brigittei. Iată ce au mărturisit aceștia. 

Cu toate că au fost la un pas de divorț, în momentul de față Florin și Brigitte Pastramă se înțeleg mai bine ca niciodată. Recent, afaceristul a mărturisit că are acces la toți banii partenerei sale de viață. Iată ce au mărturisit cei doi în cadrul unei emisiuni TV.

social media

Florin Pastramă are acces la toți banii soției sale

Cei doi soți nu fug niciodată atunci când vine vorba de muncă, iar din acest motiv nu duc lipsă de bani. Recent, Florin Pastramă a ținut să precizeze faptul că el are acces total la banii Brigittei. Mai mult, acesta a mai mărturisit faptul că el ia încasările și că niciodată nu s-a pus problema despre neîncredere în căsnicia celor doi.

De asemenea, afaceristul o ajută foarte mult pe soția sa, iar acum Florin a precizat că este secretar, dar și contabil pentru partenera sa de viață. Cei doi își notează de fiecare dată tot ce fac, atunci când vine vorba de treabă.

„Eu țin banii acasă, eu iau încasările, nu s-a pus niciodată problema între mine și Brigitte de neîncredere. Eu sunt și secretara și contabila lui Brigitte. Eu am în notițe și îmi notez unde mergem, când mergem, cu cine mergem”, a mărturisit Florin Pastramă, în cadrul unei emisiuni.

Ce a spus Brigitte Pastramă

Soția lui Florin Pastramă a mărturisit că soțul ei deține toate cheile de la seifurile unde amândoi își depozitează toată averea. Mai mult, Brigitte a spus că banii ei se află la ea în poșetă, însă soțul ei se ocupă de ei. De asemenea, Brigitte i-a dat acces soțului ei și la bijuterii. Aceasta nu prea poartă bijuterii, deoarece merge destul de des la biserică.

„El se ocupă de bani, de exemplu, banii sunt la mine în poșetă, dar încasările și tot el are cheile de la seifuri și de la bijuterii și de la tot. De obicei nu pot bijuterii pentru că merg mult la Biserică și el mi le ține, el mi le pune”, a spus Brigitte.

Acum, Brigitte și Florin Pastramă se iubesc mai mult ca niciodată.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.