Ai plante artificiale în casă? Ar cam trebui să scapi de ele!

Feng Shui este o filozofie asiatică care urmărește să aducă echilibru în întreaga casă, astfel încât energiile să poată circula în mod corespunzător și să aibă o influență pozitivă asupra vieții noastre.

Ceea ce nu știai este căplantele artificiale reprezintă energie moartă. Prin urmare, dacă avem astfel de plante acasă, acestea ar trebui îndepărtate.

Plantele sunt responsabile pentru îmbunătățirea productivității și a concentrării, reducând în același timp stresul. Ne protejează de energiile negative, dar nu este și cazul plantelor artificiale. Există câteva lucruri pe care nu ar trebui să le avem în casă, conform feng shui, iar plantele de acest tip sunt unul dintre ele.

De ce ne vor face rău plantele artificiale, conform Feng Shui?

Sursa: Social media

Conform Feng Shui, atât plantele, cât și florile artificiale reprezintă energie care nu curge, care stagnează, care este moartă. Prezența unui astfel de obiect în casă nu este benefică pentru buna circulație a energiei.

Prin urmare, va fi necesar să știți că dacă aveți astfel de plante acasă, locuința dvs. va fi caracterizată de o energie moartă. Aceasta va ajunge să polueze toate mediile. De asemenea, va ajunge să afecteze energia pozitivă care circulă prin casă. Dacă plantele de acest tip sunt în exces, toată energia bună se va transforma în energie care nu curge, care stagnează, care este moartă.

Prin urmare, dacă urmăm sfaturile Feng Shui, plantele pe care ar trebui să le avem în casa noastră sunt naturale și vii. Dacă vom avea plante artificiale, este mai mult decât clar care vor fi consecințele, începând cu efectele energiei moarte.

Plantele naturale pot aduce multe beneficii în casă, cum ar fi:

Purificarea aerului: multe plante au capacitatea de a elimina substanțele nocive din aer, cum ar fi monoxidul de carbon, îmbunătățind calitatea aerului din casă.

Îmbunătățirea stării de spirit: plantele pot ajuta la reducerea stresului și la creșterea sentimentelor de calm și relaxare.

Umidificarea aerului: plantele transpiră, ceea ce poate ajuta la umidificarea aerului uscat din casă.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.