Dieta cu legume poate fi o varianta excelentă atunci când îți doreșți să pierzi câteva kilograme. Dacă nu ești persoană căreia îi place să respecte un progrm strict de masa, atunci varianta această ti se potrivește de minune. Dieta cu legume are la baza trei ingrediente principale: legume, ovăz și iaurt.

Reclamă

 

Dieta pas cu pas

Dieta cu legume se poate ține între 14 și 30 de zile. Totul  în funcție de numărul de kilograme pe care doreșți să le elimini. Că înainte de orice pas important în viață ta trebuie să te înarmezi cu multă răbdare. Specialiștii sunt de parer că în perioada în care vrei să slăbești e important să nu fi neingaduitoare cu ține. Asta înseamnă că poți evita să te cântărești zilnic pentru a măsură fiecare sută de grama eliminată. Acceptă că pentru o perioada vei adopta un stil d eiata sănătos și lrezultatele nu vor întârzia să apară. Pentru fiecare zi a săptămânii îți poți alege 2 sau trei legume pe care să le consumi în ziua respectivă la prânz sau la cină. Un aspect esențial este că le puteți consumă în orice formă doriți, fie la grătar, la cuptor, fierte sau pur și simplu crude în cazul unora dintre ele.

Reclamă

Micul dejun esențial în slăbire

Dacă erai obișnuită să sari peste micul dejun crezând că astfel vei scapă și de niște calorii, e timpul să schimbi obiceiul. Nutriționiștii sunt de părere că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Acesta trebuie să asigure combustibilul necesar pentru că organismul și psihicul să funcționeze perfect pe parcursul a 12 ore. Așadar, în dieta cu legume, micul dejun constă în iaurt cu ovăz. puteți opta pentru a-l lasă la hidratat peste noapte în iaurt, sau pueti consumă cereală că atare alauri de paharul de iaurt. Acestea vor asigura enzimele de care aveți nevoie dar vo ajută și digestia. Dieta se repetă la nevoie după 15 zile.

 

Dieta cu legume, iaurt si ovaz