Acest regim te ajută să pierzi rapid kilograme în plus

Dieta cu iaurt este una dintre cele mai ușoare pe care o poți urma.  Multe dintre vedete au apelat deja la această modalitate de a scăpa de kilogramele în plus. Nicoleta Luciu a slăbit 5 kilograme într-o săptămână urmând această dietă.

Nu te înfometezi și nici nu va fi nevoie să petreci ore în șir în sala de fitness.

Dieta cu iaurt cu ajutorul căreia Nicoleta Luciu a slăbit după naștere

Nicoleta Luciu, ca multe alte mame s-au confruntat după perioada nașterii cu un surplus de kilograme. În cazul ei, acesta a fost destul de mare, respectiv de peste 35 de kilograme. Deși ar fi putut să aleagă alte căi de a slăbi, vedeta s-a oprit asupra unei diete simple. Aceasta este de scurtă durată și se poate adapta în funcție de rezultatele la care vrei să ajungi. Nicoleta Luciu a explicat la vremea respectivă ce a consumat timp de 7 zile pentru a slăbi 5 kilograme.

Iaurturi… şi doar atât! Înlocuim supă din versiunea precedentă cu tipurile de iaurturi care ne plac: chefir, sana, lapte bătut, cu fructe sau seminţe, toate cu până la 5% grăsime. De fiecare dată când ne este foame” a explicat Nicoleta Luciu.

Dieta cu iaurt presupune ca preț de 7 zile să consumi la micul dejun, prânz și cină, iaurt. Singurele mese pe zi consistente vor fi prânzul și cina constând doar în salate alături de carne la grătar sau fiartă.

Dieta cu iaurt are la bază consumul de proteine slabe și legume. Este indicat să eviți în perioada respectivă consumul de carbohidrați.

Dieta cu iaurt are la bază consumul de proteine slabe și legume. Este indicat să eviți în perioada respectivă consumul de carbohidrați.

Din acest motiv însă nu este recomandat să urmezi o astfel de dietă pe termen lung. Poți slăbi rapid cu ajutorul acesteia însă după cele 7 zile este necesar să îi aduci organismului tot aportul de nutrienți.

Carbohidrații au un rol esențial în procesul de digestie. Alege pâinea integrală sau în general, produsele care au la bază făina integrală. Evită carbohidrații care au în componență și grăsimi saturate, precum produsele de patiserie de exemplu.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.