Dansul Prințesei Diana cu John Travolta din noiembrie 1985, un simbol al rupturii mariajului cu Prințul Charles?

Reclama

Reclama

În luna noiembrie a anului 1985, Prințul Charles și Prințesa Diana și-au început turul roial în SUA, petrecându-și prima noapte la o petrecere organizată pentru ei la Casa Albă. Cei doi au fost musafirii președintelui Ronald Reagan și a primei doamne Nancy Reagan.

Seara aceea a rămas în inimile admiratorilor Dianei, în special datorită dansului acesteia cu cântărețul John Travolta. În momentul respectiv, prințesa și Charles erau încă în ochii publicului un cuplu perfect, dar nimeni nu știa că acesta era începutul rupturii dintre cei doi, care s-a finalizat cu divorțul din 1986.

Imaginea Dianei din acea noapte a rămas una emblematică pentru ea. De-a lungul vieții sale, ea a rămas în amintirea lumii întregi cu 3 ținute semnificative: rochia de mireasă pe care a purtat-o la nunta cu Charles, rochia de mătase albastră purtată la petrecerea din Noiembrie de la Casa Albă și rochia scurtă neagră în care și-a făcut apariția după ce Charles a făcut public faptul că i-a fost infidel.

Interesul publicului pentru această rochie albastră se poate observa și în prezent. În anul 2013, rochia a fost vândută la licitație pentru 311.00$, iar anul acesta în luna decembrie va fi pusă la vânzare din nou. Este estimat că valoarea acesteia va depăși 388.000$.

 

Reclama

Comentează știrea

Leave a Reply
  1. Reclama

  2. ….cum,oare,sa se impace cu gandul ca buna lor mama a fost asasinata de perfidul si nemernicul,albion…dupa ce jalnicul charles s a tavalit prin fanare,tarlale,clocitorii,iesle cu fan,cu preafrumoasa maritata si mama de copii camila cu 8 cocoase?? Asasinatul era pus la cale dinaintea nuntii..vroiau doar copii si pe LADI D,s o ucida…disparuta,,,cateaua in calduri este langa babornita elisabeta secunda…ranjitul hidos,asteapta s o faca regina pe urata din poveste..scuipa ti in san sa n o visezi…se ia….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii