Nu multe persoane își permit să achiziționeze produse Gucci, ținând cont că este unul dintre cele mai scumpe branduri de lux din lume. Compania de origine italiană își prețuiește îmbrăcămintea și accesoriile în funcție de costurile de realizare și vânzare a fiecărui produs. Din acest motiv, și prețurile sunt pe măsură, iar mulți dintre noi nici nu ne permitem să trecem pragul unui astfel de magazin. 

Așa îți poți achiziționa produse Gucci gratuite

Design-urile unice și materialele de calitate au făcut ca produsele să fie foarte râvnite de toată lumea, însă puțini să și le permită. Cu toate că produsele companiei italiene au prețuri piperate, Gucci a găsit o soluție inovatoare pentru ca toată lumea să le poartă accesoriile. Oferă gratuit etichete cu numele Gucci, care se pot atașa ușor de îmbrăcăminte sau încălțăminte. Iată ce trebuie să faci ca să beneficiezi de acestea!

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Tot ce trebuie să faci este să mergi într-un magazin fizic și să cauți rafturile cu etichetele respective, pe care le poți lua oricând. Vedeți în video-ul de mai jos cum se procedează:

Cum a luat naștere brandul de lux Gucci

Fondatorul casei de modă Gucci a fost Guccio Gucci, născut în 1881 la Florența. Pe când era foarte tânăr, el a lucrat în Londra ca portar la un luxos și celebru hotel, Savoy, acolo unde a înțeles ce valoare aveau gențile de voiaj, simbol al statutului social la acea vreme.

Primul magazin fizic Gucci s-a deschis în 1921 și era faimos pentru calitatea accesoriilor din piele vândute. Apoi, în 1947, compania a lansat prima geantă-simbol, Bamboo, care și în ziua de astăzi este una dintre creațiile cele mai faimoase ale casei Gucci. Simbolul Gucci, cele două benzi roșu si verde, sunt dintre cele mai iubite din industria modei.

Guccio Gucci a avut șase copii. După moartea lui, în 1953, fiii săi au deschis magazine în Paris, Londra și New York. Din păcate, casa de modă a fost marcată și de tragedii, cum ar fi asasinarea la Milano în 1993 a lui Maurizio Gucci, nepotul lui Guccio, de către ucigașii plătiți de fosta lui soție.

Magazinul Gucci din România s-a închis

După 11 ani de funcționare, magazinul Gucci de la parterul hotelului Athenee Palace Hilton din București, s-a închis. Brandul de lux era adus local, în sistem de franciză, de către familia de antreprenori Calagiu.

Închiderea magazinului de lux Gucci reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de pe piața de lux din România. Gucci era unul dintre numele vechi, stabile, iar magazinul era amplasat în același loc de mai bine de peste 10 ani. Marca de lux italiană a fost adusă în țară de către un alt antreprenor italian pe nume Alessandro Amato. În cele din urmă, acesta a decis să cedeze franciza către familia de antreprenori, Calagiu.