Indiferent că ești o gospodină desăvârșită sau abia înveți tainele cofetarilor, trebuie să prepari fursecurile cu turtă dulce.

Este una dintre cele mai simple și gustoase rețete de prăjituri de Crăciun. Moi în centru, crocante pe margini, perfect condimentate și îndulcite cu miere.

Ori de câte ori te gândești la prăjiturile de Crăciun, fursecurile din turtă dulce sunt cu siguranță primele care-ți apar în gând. Ei bine, de ce să nu le gătești chiar tu?! Gustul și farmecul aspectului lor sunt evident irezistibile. 

1. Care sunt ingrediente cheie în prăjiturile din turtă dulce

Rețeta scrisă completă este mai jos, dar să trecem în revistă mai întâi câteva ingrediente cheie. 

Pentru turta dulce:
  • 320 g faina
  • 100 g unt
  • 200 g miere
  • 1 ou
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat
  • un praf de sare
  • 2 linguri rase condiment pentru turta dulce (scortisoara, cardamom, cuisoare, ghimbir pudra)
  • 1 zahar vanilat
Cum să faci cele mai delicioase fursecuri din turtă dulce. Impresionează-ți invitații cu ele, la masa de Crăciun
Pixabay

2. Cum se prepară fursecurile din turtă dulce

Pașii sunt foarte simpli, astfel încât să te simți încrezător chiar și dacă este prima oară când gătești. 

Răciți aluatul: Odată ce este bătută toată compoziția împreună în bol, aluatul va deveni lipicios . Prin urmare, TREBUIE să fie răcit cel puțin 3 ore. Acordați-vă suficient timp în bucătărie sau faceți aluatul de fursecuri și lăsați-l la rece peste noapte. Vrei ca aluatul tău de prăjituri să fie ferm, astfel încât prăjiturile să-și mențină forma. Vrei de asemenea, ca aluatul tău să fie ușor de gestionat, astfel încât să poți lucra cu el. Dacă respecți asta este perfect!

Înfășurați aluatul: Cel mai ușor este să înfășurați aluatul în folie de plastic înainte de a se răci. Scoateți 1/2 din aluatul de fursecuri pregătit, puneți-l pe o foaie lungă de folie de plastic, înfășurați-l și aplatizați-l într-un disc. Repetați cu cealaltă jumătate de aluat. Apoi se răcește. De ce faci asta? Este mai ușor să întindeți aluatul de fursecuri răcit atunci când este în formă de disc. De asemenea, aluatul de fursecuri se raceste mai repede cand are mai putin volum. Și este mai ușor să lucrezi cu porții mai mici atunci când le dai forma!

Întindeți-l: după răcire, întindeți discurile de aluat de prăjituri răcite până la o grosime de aproximativ 1/4 inch. Nu vă fie teamă să vă înfăinați mâinile, sucitorul, suprafața de lucru și tot ce este în lume. S-ar putea ca aluatul de fursecuri să devină lipicios pe măsură ce lucrezi. Deci, nu vă speriați să adăugați mai multă făină pe suprafața de lucru. Petele de făină de deasupra aluatului de prăjituri se vor coace.

Cum să faci cele mai delicioase fursecuri din turtă dulce. Impresionează-ți invitații cu ele, la masa de Crăciun
Pixabay

3. Cum să decorezi prăjiturile din turtă dulce

După ce s-au copt și s-au răcit, este timpul să ornam prăjiturile. Vorbim despre zâmbete, ochi, papioane, nasturi, zâmbete, orice dorește inima ta iubitoare de prăjituri de turtă dulce. Acesta este momentul în care este cu adevărat distractiv să ai un prieten sau un mic ajutor în bucătărie cu tine. Puteți folosi glazura ușoară pentru prăjituri. Nuanțați glazura cu câteva picături de colorant alimentar pentru a vă distra cu modelele mai tare!

Cum să faci cele mai delicioase fursecuri din turtă dulce. Impresionează-ți invitații cu ele, la masa de Crăciun
Pixabay