Gogoșile se pot face într-o varietate de moduri. Ele pot fi simple, umplute sau glazurate, iar rezultatul este delicios de fiecare dată. Dacă sunt prăjite în ulei și conțin multă făină, cele care își doresc un abdomen de vară, se vor gândi mai mult timp dacă să le consume.
Următoarea rețetă este excelentă pentru toată lumea fiind delicioasă, dar și cu puține calorii. Cu siguranță toți pofticioșii vor dori să guste din ea. Gogoșile se prepară și foarte ușor, fără să ai nevoie de prea multă experiență în bucătărie.
Deși făina este prezentă în orice preparat dulce, de dat aceasta va fi exclusă. Gogoșile următoare se prepară fără făină și fără ulei, iar tu te poți bucura că nu îți va afecta deloc silueta. Rețeta de mai jos este formată din două ingrediente, dar se prepară foarte simplu. Totodată, nu se folosește nici zahăr. Dacă vrei să ai gogoși dulci, ai grijă să cumperi un dovleac mai dulce.

Ingrediente

  • o pungă mix pentru chec
  • dovleac
Sursa foto: Social media

Mod de preparare

Dovleacul se taie și se pune la copt câteva minute. Când este gata, se bagă într-un blender până se face ca un piure. Acesta se va amesteca cu mixul pentru chec sau cacaua, în funcție de preferințele fiecăruia, până se va obține o pastă.

Gogoșile nu le prăjesc în ulei, ele se fac într-un mod mult mai sănătos și mai slab caloric. Se formează gogoșile și se pun pe ot în cuptorul preîncălzit la 220 de grade Celsius. Ele vor sta în jur de opt minute și apoi se pot consuma.

Timpul de gătire este atât de scurt deoarece dovleacul a fost gătit anterior și nu s-a folosit făină. Gogoșile se lasă la răcit, iar pentru pofticioși se poate adăuga și glazură deasupra. Ea poate fi ciocolată albă sau neagră topită și se pot presară și bomboane.