Bunica devenită virală pe TikTok le-a prezentat internauților o nouă rețetă pe care o pot încerca și cei mai puțin pricepuți în bucătărie.

Bunica Gherghina a devenit virală pe TikTok în urmă cu câteva luni, după ce nepoata ei a filmat-o și a încărcat videoclipul pe rețeaua socială. Nu a durat mult până când bătrânica s-a transformat în noua senzație de pe TikTok datorită replicilor sale memorabile. „Mamaia cu pepsi”, așa cum îi mai spun internauții, le-a prezentat celor mai puțin pricepuți în bucătărie o rețetă simplă de prăjitură cu mere. 

Prăjitură cu mere, după rețeta bunicii Gherghina

Ingrediente:

  • mere
  • lămâie
  • făină
  • amoniu pentru prăjituri
  • vanilie
  • apă minerală
  • 8 ouă
  • zahăr ulei

 

@bunica.gherghina PRĂJITURĂ CU MEREEEE‼️🍎🍎❤️ #5pasidebine #văpupămamaia😌 #grandma❤️👵 #fypシ゚viral ♬ sunet original – ❤️Bunica Gherghina❤️

Pentru început, se adaugă două căni de făină într-un vas, o cană și jumătate de zahăr. Ulterior, se pune încă o jumătate de cană de zahăr, jumătate de cană de apă minerală, jumătate de cană de ulei, urmate de cele 8 ouă. Mai apoi se adaugă vanilia, amoniu pentru prăjituri stins cu puțină zeamă de lămâie. Se amestecă până se obține o compoziție omogenă.

Următorul pas este de a tapeta tava cu făină în care se pune jumătate din compoziția obținută. Se pun și merele rase, care nu trebuie stoarse de zeamă. Ulterior, se acoperă umplutura cu jumătatea rămasă din aluat. Prăjitura trebuie lăsată la cuptor timp de 40 de minute, la 250 de grade, iar după ce este scoasă din cuptor și se răcește, poate fi adăugat și zahărul pudră.

Internauții s-au arătat încântați de inițiativa bunicii Gherghina de a prezenta rețete extrem de simple, dar delicioase. În urmă cu ceva timp, cea mai virală bătrână de pe TikTok a pregătit și alte dulciuri, printre care cremă de zahăr ars, cornulețe cu gem, gogoși sau turte.

Bunica Gherghina nu a dat înapoi, atunci când i-a fost lansată provocarea de a găti o prăjitură în care să integreze pepsi, lucru extrem de apreciat de internauți.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.