Camille Rose Gottlieb este nepoata actriței Grace Kelly și i-a moștenit frumusețea bunicii.

De Grace Kelly toată lumea a auzit. Legendară pentru cariera sa, cât și pentru frumusețea pe care a deținut-o, în anii ’50, numele ei era pe buzele tuturor. Grace a ajuns un icon al acelor vremuri.

Camille Rose Gottlieb este nepoata lui Grace Kelly și fiica lui Stéphanie Marie Elisabeth Grimaldi, cunoscută ca Stéphanie de Monaco. Este singura care a obținut, pe lângă rang și frumusețea bunicii sale. În 1956 Grace Kelly a devenit o adevărată prințesă când s-a căsătorit cu prințul Rainier.

Camille este fiica lui Stéphanie Grimaldi, cea mai tânără dintre copiii lui Grace Kelly, și e rezultatul unei relații cu un bodyguard, relație care nu a fost oficializată. Ca urmare a scandalului iscat de faptul că prințesa Stéphanie a avut o relație cu un bodyguard, tatăl nu a fost trecut în certificatul de naștere. Datorită faptului că s-a născut dintr-o relație neoficializată, Camille nu se află în linia de ascensiune la tron și nu are drepturi depline în familia regală.

Instagram

Camille are o relație foarte apropiată cu părinții ei

Cu toate acestea, Camille Rose Gottlieb are o relație foarte bună cu ambii părinți, fără de care nu ar putea să trăiască, cum a spus în cadrul unui interviu. Camille a spus că nu și-a cunoscut niciodată faimoasa bunică, care a decedat într-un tragic accident de mașină în 1982. Se simte onorată de comparațiile pe care le fac ceilalți referitor asemănarea dintre ea și bunica sa, Grace.

Am fost foarte onorată când mi s-a spus despre asemănarea cu bunica mea, Prințesa Grace. De fiecare dată când mama îmi povestea despre ea, îmi spunea ce femeie extraordinară și ce mamă exemplară a fost.”, a spus Camille.

Camille Rose Gottlieb a moștenit de la bunica sa și înclinațiile caritabile. În anul 2017, aceasta a fondat „Be Safe Monaco”. Este o organizație care își dorește conștientizarea oamenilor cu privire la consumarea alcoolului la volan și ce pericole poate aduce.

 „Nu beau, nu este pentru mine, nu îmi place. Urăsc ideea de a pierde controlul.”, a declarat aceasta.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.