Află cum poți avea două conturi de Whatsapp pe același telefon.

Până în prezent, utilizatorii WhatsApp nu au opțiunea de a se conecta la alt cont pe același telefon mobil. O restricție care nu îi atrage pe cei care trebuie să gestioneze două conturi simultan. Din fericire, există o tehnică inteligentă pentru a ocoli această restricție prin operarea câtorva setări pe telefon. Vă spunem totul în acest articol.

CITEȘTE ȘI – Toți utilizatorii aplicației WhatsApp trebuie să știe. Ce se va întâmpla cu aplicația

Din motive de comoditate, unii oameni preferă să-și separe viața profesională de cea privată, creând două conturi WhatsApp separate. Drept urmare, ei se trezesc nevoiți să cumpere un al doilea telefon pentru a-l asocia cu al doilea profil.

Este posibil să conectați două conturi WhatsApp pe același telefon?

Sursa: Social media

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantanee din lume. O popularitate care îi împinge pe utilizatori  să ceară din ce în ce mai multe funcții , inclusiv capacitatea de a conecta două conturi diferite pe același mobil. Iată cum să o faci pe ambele sisteme: Android și iOS.

Duplicarea aplicației WhatsApp pe un telefon Android

Este posibil să conectați un al doilea  cont WhatsApp  pe același telefon prin setările acestuia din urmă, care trebuie să aibă totuși două cartele SIM, iar sistemul de operare să fie  Android. Deși numele funcției variază în funcție de marca smartphone-ului, principiul este același: accesați setările telefonului.

Apoi apăsați butonul de căutare care ia forma unei lupe pentru a tasta: „mesaj dublu” pe Samsung, „aplicație twin” pe Huawei sau Honor, „aplicații clonate” pe Xiaomi și „aplicație clonată” pe Oppo. În acest moment, se deschide o nouă fereastră cu o listă de aplicații care pot fi duplicate. Alegeți aplicația WhatsApp pentru a activa funcția. De atunci, pe ecran va apărea mesajul „Instalare a doua copie”. Faceți clic pe instalare, iar mai apoi urmați pașii necesari.

Instalați WhatsApp Business pe telefonul iOS

Spre deosebire de sistemul Android, duplicarea aplicațiilor nu se poate face pe iPhone. Cu toate acestea, este posibil să realizați acest lucru prin simpla instalare „WhatsApp Business ”. Este, de fapt, o versiune oficială a aplicației WhatsApp care, pe lângă faptul că este gratuită, este destinată utilizării pur profesionale. Conține opțiuni interesante pentru gestionarea clienților și a produselor.

Prin urmare, această alternativă poate  fi utilizată în scopuri pur profesionale sau pentru uz personal, prin simpla utilizare a opțiunilor obișnuite oferite de serviciul de mesagerie.  Pentru a face acest lucru, pur și simplu descărcați aplicația „WhatsApp Business” din App Store.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.