Cea mai simplă și mai rapidă metodă pentru a prepara un adevărat deliciu culinar

Checul de cartofi se numără printre cele mai inedite rețete, însă nu cunoscute de majoritatea gospodinelor. Astfel de preparate culinare care se prepară rapid și sunt pe gustul pofticioșilor nu au nevoie de foarte multe ingrediente. Notează-ți și tu undeva rețeta acestui chec de cartofi, pentru a te ajuta să pregătești rapid o masă gustoasă. Fără prea mult timp și bani, însă delicioasă.

Pe TikTok au devenit virale foarte multe rețete, care mai de care mai diversificate. Cum este și în cazul de față, internauții au fost intrigați să încerce noua rețetă de chec de cartofi. Nu necesită mult timp de preparare. Cât despre ingrediente, majoritatea dintre noi le avem deja în bucătăria noastră. Această rețetă poate fi preparată cu ușurință și de persoanele care nu stăpânesc foarte bine arta culinară.

Iată cum poți prepara și tu cea mai bună rețetă de chec de cartofi

Ingredientele de care ai nevoie sunt următoarele:

1 ceapă

2-3 căței de usturoi

1 ardei gras roșu

1 ardei gras verde

1 morcov

800 gr de carne tocată

O roșie dată pe răzătoare

2 linguri de pastă de roșii

8-9 cartofi medii (aproximativ un kilogram)

1 ou

1 bucățică de unt

@iuliaxyz Chec de cartofi #checdecarne #bunatateadepelume #realfood #reteteusoare #invatapetiktok ♬ sonido original – iulia

Mod de preparare:

Legumele se taie cuburi și se pun în tigaie alături de carnea tocată și pasta de roșii. În timp ce se prăjesc, le condimentezi cu sare, piper și alte condiment preferate.

Cartofii se fierb, se pisează, peste care se adaugă un ou crud întreg, bucata de unt și condimente. Compoziția de carotfi se împarte în 2părți, iar cea de carne tot în 2.

Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Adaugă primul strat din compoziția de carne. Apasă bine cu mâna sau cu o spatula, apoi o parte din compoziția de cartofi. Repetă din nou pașii, după care bagă tava la cuptor timp de 15 minute. Atenție, compoziția nu trebuie coaptă decât în partea de jos. Doar focul de jos al cuptorului trebuie pornit.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!