Acest ceai este considerat un remediu natural pentru organism

Traversăm o perioadă grea din punct de vedere epidemiologic. La tot pasul interacționezi cu persoane care trec sau au trecut prin gripă. Pentru a sta departe de astfel de viroze atât de ușor transmisibile trebuie să o imunitate de fier. Apelează la remediile naturale care te ajută în acest sens.

Ceaiul preparat rapid în casă, porție de sănătate curată

Pentru a fi rezistenți în lupta cu virușii trebuie să avem grijă de sănătatea organismului nostru. Alimentația dau mișcarea sunt două dintre principalele aspecte pe care trebuie să mizăm într-o astfel de perioadă.

Ceaiul care ține virozele departe este ideal a fi consumat zilnic.

Acesta are la bază ghimbirul, coaja de portocală, teiul și mierea.

Pentru a prepara ceaiul, pune la fiert ghimbirul cu apa și frunzele de tei. Lasă totul la foc mic preț de douăzeci de minute. După ce amestecul s-a fiert, ia-l de pe foc și adaugă în el cojile de la două portocale. Cantitățile sunt valabile pentru 1,5 litri de apă. Poți folosi jumătate dintr-o rădăcină de ghimbir. Gustul lui va fi oricum extrem de pronunțat.

Lasă la infuzat cojile de portocală în ceai pentru o oră. Adaugă apoi o linguriță de miere, iar ceaiul cu numeroase proprietăți este gata de consum. Acesta nu doar că te va ajuta la întărirea imunității, ci îți va tăia și pofta de mâncare.

Consumă ceaiul cu multiple beneficii timp de două săptămâni, iar schimbările vor fi vizibile.

Alimentele pe care ar trebui să le consumi în acest sezon pentru a-ți întări organismul

Alimentația are un rol important în buna funcționare a organismului nostru. Este extrem de important ca mai ales în sezonul rece, al virozelor să avem grijă la ceea ce mâncăm. Desigur, fructele și legumele sunt ideale pentru acest lucru. Nu trebuie însă să omitem consumul de grăsimi. Cu moderație, bineînțeles.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.