Este momentul potrivit pentru a vă delecta cu ceva neașteptat de bun

De cele mai multe ori, dulciurile fac parte din viața noastră. Însă, nu este indicat să consumăm constant produse din comerț. Tocmai de aceea, noi ne-am gândit că ar fi ideal și pentru voi dacă ați încerca o rețetă de prăjitură acasă. Nu doar că veți simți o aromă nemaipomenită, dar vă asigurăm de calitatea gustului și de cheltuieli minime. Mai mult decât atât, îi veți putea surprinde și pe cei dragi cu ceva neașteptat de savuros. 

Deși probabil ați mai auzit de cheesecake, ei bine, suntem convinși că de această combinație nu știți. Este greu să găsiți o prăjitură într-o combinație mai bună: negresă densă și cu gust bogat, cu un strat generos de cheesecake cremos. Contrastul dintre cele două straturi nu e doar vizual, ci și gustul este unul excepțional de bun. Nu vă mai ținem în suspans și vă lăsăm mai jos rețeta perfectă.

Ingrediente

Pentru cheesecake:

  • 750 g crema de brânză (ideal cât mai grasa)
  • 150 g zahar
  • 3 ouă
  • esență de vanilie

Pentru decor:

  •  cubulețe de ciocolată/negresă
  • 50 g ciocolata albă
Cea mai delicioasă rețetă de cheesecake cu negresă. Pofticioșii sunt rugați să ia notițe
Rețete practice

Mod de preparare

  • Într-un bol potrivit, combină făina cu sarea, bicarbonatul și cacaoa. Topește ciocolata cu untul la microunde sau bain marie.
  • Separat, bate cu telul ouăle zahărul și esența de vanilie pentru 30-60 secunde. Încorporează ingredientele uscate în mai multe reprize, apoi ciocolata topită.
  • Toarnă compoziția de negresă într-o tavă de cuptor unsă cu unt (o tavă suficient de înaltă încât să încapă și compoziția albă).
  • Dă tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 20 de minute. În răstimp, bate crema de brânza cu zahărul, ouăle și esența de vanilie.
  • Nivelează crema de brânză deasupra stratului de negresa, apoi dă-o din nou la cuptor pentru alte 40-45 de minute, sau până când stratul superior se încheagă.
  • Servește cheesecakecul cu negresa răcit, ornat cu bucățele de ciocolată sau negresă și ciocolată alba topită. Poftă bună!
Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii