Există o varietate atât de mare de informații disponibile despre alimentele de la micul dejun. Mulți dintre voi știți alimentele pe care ar trebui să le consumați pentru a încuraja un stil de viață sănătos și pe care ar trebui să le evitați cu orice preț. Însă, oare ce consumă cele mai în formă femei de pe planetă în fiecare dimineață?

Ne-am făcut misiunea de a căuta și a cerceta adâncurile Instagram-ului pentru a găsi exact jurnalele foto și rețetele modelelor. Ele vă pot servi drept idei de mic dejun sănătos aprobate de modele. Astfel, am descoperit 5 rețete excelente.

1. Ce să manânci la micul dejun să nu te îngrași – Chrissy Teigen

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de chrissy teigen (@chrissyteigen)

Cei mai mulți dintre noi sunt foarte familiarizați cu afinitatea lui Chrissy Teigen pentru mâncare. Așa că știm că este o veste mare atunci când ea numește ceva „mic dejun ușor”. Acesta este preparatul ei: un ou prăjit, roșii, prosciutto și avocado piure cu fulgi de chili. Toate așezate peste o felie groasă de pâine Ezekiel pentru a ține totul împreună. Uh, yummy.

2. Ce să manânci la micul dejun să nu te îngrași – Bruna Lírio

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bruna Lírio (@brunalirio)

Dacă sunteți mai pretențioși, îi puteți urma exemplul lui Bruna. Modelul și-a pregătit un bol plin de fructe, omletă, nuci și matcha. Acestea formează micul dejun dinainte de prezentarea de modă a frumuseții braziliene.

3. Ce să manânci la micul dejun să nu te îngrași – Karlie Kloss

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Karlie Kloss (@karliekloss)

Karlie Kloss este cunoscută pentru stilul ei de viață curat. Ea are chiar și propria ei linie de „cookies” complet naturale la Momofuku Milk Bar. Dar este cunoscută și pentru că își menține dieta interesantă cu alimente fotogenice și aromate. Cum ar fi acest smoothie de mic dejun cu mure. Aici, ea se bucură de un amestec vibrant și sațios de suc de portocale proaspăt stors, fructe, granola și produse de patiserie. Ah, și cafea!

4. Ce să manânci la micul dejun să nu te îngrași – Karolina Kurkova

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Rețeta de bază a lui Karolina pentru fulgi de ovăz de casă (vegani!) ne oferă o rețetă serioasă. În primul rând, ea creează un mixt de fructe folosind suc de guava și ananas, cireșe uscate, mere felii, scorțișoară, cuișoare, suc de portocale și un strop de suc de lămâie. Ea fierbe fructele până când se înmoaie și adaugă fulgii de ovăz până când sunt gătiți. Apoi presară câteva bucăți de cacao. 

5. Ce să manânci la micul dejun să nu te îngrași – Liu Wen

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Liu Wen 刘雯 (@liuwenlw)

Orez la micul dejun? Primul model din Asia de Est care a participat la Victoria’s Secret Fashion Show nu ar fi avut altfel. Asociat cu suc proaspăt de portocale și cafea neagră, această masă conține zahăr și cofeină în cantitatea perfectă.