Vrei să îți impresionezi musafirii și nu știi ce aperitive se servesc în noaptea de Revelion? Iată aici câteva soluții pentru masa de Anul Nou

Ce aperitive se servesc în noaptea de Revelion

În această perioadă a anului, gospodinele sunt ocupate să pregătească cele mai delicioase mâncăruri pentru masa de Anul Nou. Dacă încă nu știi cu ce aperitive să îți surprinzi familia și oaspeții, noi îți oferim câteva sugestii pe care le poți pregăti rapid.

1. Ouă umplute cu brânză Cheddar

Ingrediente:

12 ouă
2 linguri de brânză Cheddar rasă
1/2 ceașcă de maioneză
1 lingură de muștar
4 felii de bacon

Mod de prepare:

Tot ce trebuie să faci este să fierbi ouăle, ca mai apoi să le lași să se răcească. Ulterior, decojește-le și taie-le în jumătăți. Într-o tigaie, prăjește baconul până când capătă o culoare maronie. Pune baconul pe o farfurie pe care ai așezat înainte un șervețel pentru a elimina excesul de ulei. Îndepărtează gălbenușurile și în locul acestora pune următorul amestec. Într-un vas, amestecă maioneză, muștar, bucățelele de bacon și brânza Cheddar. Umple jumătățile de ou cu acest amestec și apoi le poți lasă să se răcească, iar ulterior sunt gata pentru a fi puse pe masă.

Ce aperitive se servesc în noaptea de Revelion. Toate gospodinele trebuie să știe
pexels.com

2. Cârnăciori înveliți în bacon, la cuptor

Ingrediente:

cca 70 g zahăr brun
450 g bacon, tăiat felii
câteva bucățele de cârnăciori afumați

Mod de preparare:

Încălzește cuptorul al 170 de grade, apoi poți înveli fiecare cârnăcior într-o felie de bacon, prinde cu o scobitoare și pune cârnăciorii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Înainte de a bagă tava la cuptor, presară niște zahăr peste cârnăciori. Preparatul trebuie lăsat la cuptor circa 30-40 de minute și apoi este gata pentru a fi servit.

Ce aperitive se servesc în noaptea de Revelion. Toate gospodinele trebuie să știe
pexels.com

3. Pateuri cu carne

Ingrediente:

2 foi de plăcintă
2 linguri de unt
2 linguri de făină
1 linguriță de sare kosher
3/4 căni de lapte integral
1/4 linguriță de piper negru măcinat
1 piept de pui rotisat
1/4 cană de parmezan ras
1 cană de buchețele de broccoli tăiate mărunt
1 ou

Mod de preparare:

Topește untul într-o cratiță. Adaugă făina și amestecă timp de 2 minute. Ulterior, adaugă treptat laptele. Continuă să amesteci și să fierbi compoziția încă 6 minute. Ia cratița de pe foc și adaugă sare, piper și parmezan. Înainte de a pune untul la topit într-o cratiță, pregătește pieptul de pui tăiat mărunt și bucățelele de broccoli.

După ce ai compoziția gata, te poți ocupa de foile de plăcintă, care trebuie ocupate de forma unei brioșe. Folosește hârtie de copt pentru a evita ca pateurile să se lipsească. Așază foile de plăcintă și adaugă peste amestecul format din broccoli și pieptul de pui tăiat mărunt, apoi pune alte foi de plăcintă peste compoziție. Unge foile de plăcintă cu un amestec format din ou și apă, apoi le poți baga în cuptorul care trebuie încălzit dinainte la 180 de grade.

Ce aperitive se servesc în noaptea de Revelion. Toate gospodinele trebuie să știe
pexels.com