Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au împăcat din nou.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au revenit la sentimente mai bune, după ce s-au despărțit iar cu scandal. Săptămânile trecute, bruneta tuna și fulgera la adresa soțului ei, despre care afirma că nu vrea să-l mai vadă niciodată. Între timp, vedeta s-a răzgândit și a decis să-i mai ofere o șansă partenerului ei. În plus, ea regretă enorm că au fost iar la un pas de divorț. 

Brigitte Sfăt i-a cerut iertare lui Florin Pastramă

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au un mariaj zbuciumat. Cei doi soți se despart și se împacă la foc automat. De curând, aceștia au reușit să ajungă la un numitor comun, după ce s-au despărțit iar cu scandal. Acum se iubesc mai mult ca niciodată, iar bruneta i-a făcut soțului său mai multe promisiuni după ce s-au împăcat.

Brigitte Sfăt a mărturisit că îi pare rau că l-a umilit pe Florin Pastramă și regretă toate dezvăluirile pe care le-a făcut în spațiul public. Vedeta a mai mărturisit că niciodată nu a știut să se comporte frumos cu un bărbat.

„Îmi pare rău, Florin. Îți promit că nu o să te mai umilesc niciodată. Asta nu pentru că vreunul dintre acei oameni care m-au judecat merită lucrul ăsta, ci pentru că Domnul Iisus pe care îl iubesc merită să nu îl fac de rușine.

Pentru că nu vreau eu să mai sufăr, pentru că am suferit, pentru că nu meriți să mă comport așa. Jur că nu știu să mă comport cu un bărbat”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru antenastars.ro.

foto: social media

Florin Pastramă are acces la toți banii soției sale

Recent, Florin Pastramă a ținut să precizeze faptul că el are acces total la banii Brigittei. Mai mult, acesta a mai mărturisit faptul că el ia încasările și că niciodată nu s-a pus problema despre neîncredere în căsnicia celor doi.

„Eu țin banii acasă, eu iau încasările, nu s-a pus niciodată problema între mine și Brigitte de neîncredere. Eu sunt și secretara și contabila lui Brigitte. Eu am în notițe și îmi notez unde mergem, când mergem, cu cine mergem”, a mărturisit Florin Pastramă, în cadrul unei emisiuni tv.

 

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.