Ardei umpluți cu brânză feta și marinați. Preparat mediteranean

Ardei umpluți cu brânză feta și marinați. Un preparat de sorginte mediteraneană, foarte ușor de făcut cu doar câteva ingrediente. Umplutura cremoasă pe bază de brânză feta și mirodenii te va cuceri cu siguranță. Această compoziție are un gust special datorită pastei de măsline. La care se adaugă și busuioc, oregano și piper.

Ingredientele necesare pentru umplutură. pentru început vom avea nevoie de 150 g crema de brânză și  250 g brânză Feta. Apoi de 2 linguri pastă de măsline și de o linguriță oregano. Ingredientele pentru fiert: oregano, busuioc, sare & piper.

Mod de preparare ardei umpluți cu brânză feta și marinați:

Vom avea nevoie de o crăticioară măricică unde vom pune 2-3 L de apă la fiert, împreună cu oregano și busuioc și sare & piper. Separat, cât va fierbe această compoziție, curățăm ardeii de cotoare și de semințe. Dacă vom folosi ardei de tip kappia, păstrăm nevoie vârful ardeiului, aproximativ 5-6 cm de la vârf.

Următorul pas constă în a pune ardeii la opărit pentru 3-5 minute și îi lăsăm în apă să clocotească pe foc la treaptă mare. Luăm ardeii de pe foc, îi scurgem și îi clătim sub jet de apă rece pentru a se opri procesu fierberii.

Umplutura se face cu ajutorul omogenizării brânzei Feta cu crema de brânză. Apoi vom adăuga și pasta de măsline. La final punem și un praf de piper și oregano. Umplem ardeii formați cu umplutura obținută și îi putem servi sau îi marina.

Marinarea se face într-un mod foarte ușor, îți va lua puțin timp. Avem nevoie de un borcan curat în care așezăm cu grijă. Peste această formațiune de ardei umpluți punem un amestec de ulei de măsline și oregano. Lichidul trebuie să fie suficient de mult, cât să acopere ardeii din borcan. Apoi se dă borcanul cu ardeii umpluți la frigider până în momentul în care dorim să-i servim.

ÎPS Pimen îşi pregătise singur înmormântarea.

VIDEO. ÎPS Pimen îşi pregătise singur înmormântarea. „Sicriul mi l-am pregătit”

Magazinele Facebook/ Sursa: Facebook

Facebook Shops: Magazinele online se deschid pe Facebook și Instagram!