Lidl a retras un produs de pe rafturile sale, cumpărat de majoritatea oamenilor.

O nouă mare problemă pentru magazinele Lidl din Marea Britanie. Se pare că majoritatea magazinelor au ales să retragă de pe rafturi un anumit produs. Așadar, din pricina problemelor provocate de acest produs, Lidl a decis să retragă toate produsele de la vânzare. În cele din urmă, clienților li s-a recomandat să le returneze. Iată despre ce produs este de fapt vorba. 

În ultima perioadă, tot mai multe probleme s-au arătat în incinta magazinelor Lidl din Marea Britanie. Așadar, în cea mai recentă alertă alimentară din Marea Britanie se vorbește despre loturile de bere care au fost retrase de la vânzare. Totodată, nu este prima dată când Lidl retrage mai multe produse de pe rafturi. Însă este prima dată când sunt retrase loturi întregi de cutii de bere.

social media

Alertă alimentară în Marea Britanie

Conform presei britanice, Lidl și-a avertizat clienții să nu consume sub nicio formă berea pe care au cumpărat-o din magazinele acestora. Astfel, atunci când un produs este retras de pe piață, Agenția pentru Standardele Alimentare, dau detalii despre ceea ce trebuie să faci atunci când cumperi un produs și trebuie returnat. Mai mult, informațiile necesare despre alimentul retras de pe raft a fost prezentat chiar și de către retailer.

Astfel, oricine a cumpărat acest produs va trebui să se prezinte la cel mai apropiat supermarket pentru rambursarea completă al acestuia. Suprapresiunea dozelor poate provoca o potențială ruptură din cauza supra-carbonării. Astfel, acest lucru poate duce la o potențială rănire.

„Dacă ați cumpărat produsul, vi se recomandă să nu îl deschideți. În schimb, puneți-l într-o pungă de plastic și răciți-l bine.

Manipulați-l cu grijă atunci când îl returnați la un magazin Lidl GB pentru o rambursare completă, cu sau fără chitanță. Alte coduri de lot sau produse Stewart Brewing nu sunt afectate de această rechemare.”, se arată în comunicatul companiei LIDL.

CITEȘTE ȘI: Alertă alimentară! Pericol pe rafturile supermarketurilor. Un aliment consumat des de români poate crea probleme grave

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.