IMDb este un etalon de comparație al celor mai bune producții cinematografice.

Nu mai este niciun secret faptul că IMDb este una dintre platformele care stabilește ce producții merită văzute și care merită „pas”. În ultima perioadă, industria cinematografică s-a pus pe picioare după pandemie și a scos mulți ași din mânecă. Este și cazul următorului serial despre care vorbește toată lumea, de la mic la mare.

Nici bine nu și-au revenit cinefilii după vacanță, că deja marile case de producție au scos pe bandă cele mai bune filme și seriale. Fie că este vorba de cele pe care le devorăm de pe canapea, fie cele pentru care mergem la cinema, 2023 se anunță un an extrem de profilic din acest punct de vedere. Ba mai mult, luna ianuarie a adus pe platformele de streaming un serial despre care vorbește toată lumea.

Pe 15 ianuarie, pe HBO Max a avut loc premiera „The last of us”. Nostalgicii sigur și-au adus aminte și de jocul cu același nume. Ba chiar acesta a fost unul dintre principalii factori ai notelor acordate pe IMDb. Potrivit site-ului de specialitate, „The last of us” este cel mai bun serial al tuturor timpurilor.”

Acesta este cel mai tare serial din toate timpurile. Are cel mai mare scor pe IMDb și a depășit „Game of Thrones”
Trecobox

Primul serial din 2023 care scrie istorie

Dar asta nu este tot. Producția a primit titlul și de cel mai bun serial adaptat după un joc video. Momentan, „The last of us” a primit nota 9.4/10. Astfel, a reușit să ia fața unor seriale cunoscute precum „Breaking Bad” și „Game of Thrones”. Notele au fost acordate de peste 54.000 de persoane care au luat în calcul diverși factori, precum distribuția și actorii în sine.

Cei care dau viață personajelor din serial sunt nume cunoscute, precum Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett; Nick Offerman, Melanie Lynskey și Storm Reid. „The last of us”, este bazat pe celebrul joc video cu același nume dezvoltat de Naughty Dog exclusiv pentru platformele PlayStation®. Serialul a fost scris și produs executiv de Craig Mazin și Neil Druckmann.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.