Este weekend și trebuie să te relaxezi!

Trebuie să urmăriți producțiile Netflix care au câștigat la Globurilor de Aur, gala în care se premiază cele mai bune filme și seriale din cinematografie și televiziune.

Printre câștigătorii Globurilor de Aur 2023 pe care îi puteți urmări pe Netflix în ianuarie se numără un film de animație, un film indian cu o coloană sonoră emoționantă și un serial dramatic de succes. A avut premiera celui de-al patrulea sezon anul acesta.

Așadar, noi venim cu propunerile, dvs trebuie să pregătiți popcornul. Nu trebuie să ratați aceste producții! Mai ales că au fost premiate. Este weekend, prilej de relaxare, prin urmare, nu aveți o scuză pentru a nu le viziona.

Filme și seriale Netflix premiate la Globurile de Aur

Sursa: Social media

Pinocchio 

Una dintre cele mai aclamate producții de la Globurile de Aur 2023. Este vorba despre noul film de animație al celebrului regizor mexican. A triumfat la categoria „Cel mai bun film de animație” datorită felului în care se prezintă o nouă adaptare a clasicului. Filmul spune povestea dorinței unui bărbat de a da viață prin magie unui băiat de lemn și de a-și putea astfel recupera familia.

RRR (Hindi)

Cel mai bun cântec original câștigător a fost „Naatu Naatu Naatu”. Face parte din coloana sonoră a acestui film. Este un film de acțiune, științifico-fantastic care se petrece în India, unde un războinic se află într-o misiune riscantă și va trebui să se confrunte cu un polițist britanic nemilos.

Ozark

Julia Garner a primit premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din serialul original Netflix. Producția a avut premiera celui de-al patrulea sezon în acest an. Serialul spune povestea unui consilier financiar care își târăște familia din Chicago în Missouri într-o misiune de spălare a 500 de milioane de dolari în cinci ani pentru a împăca un lord al drogurilor.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.