Să te simți fericită depinde doar de tine. Și există câteva lucruri pe care trebuie să le spui în fiecare. Dacă vrei să fii fericită nu trebuie să cauți validarea din afară când poți să o ai din interior, ori de câte ori vrei.

1. Astăzi va fi ziua mea

Repetă: singura zi pe care trebuie să o cucerești este astăzi. De fiecare dată când te simți îngrijorată de viitor, reamintește-ți importanța zilei de astăzi și profită de fiecare oportunitate care se află în fața ta chiar acum. Începe-ți diminețile cu o atitudine pozitivă, bucură-te de călătoria cu metroul și de orice alt lucru mărunt. Și gândește-te că ai făcut tot ce poți în condițiile date.

2. Sunt iubită

Singurul lucru care te trage de multe ori înapoi este tendința ta de a trece cu vederea cât de mult ești iubită. Nu uita niciodată să îți reamintești că există cineva acolo care vă iubește, indiferent de situație.

3. Eu sunt mai mult decât aspectul meu

Dacă simți vreodată că nu ești suficient de frumoasă, gândește-te la toate lucrurile bune pe care le-ai făcut vreodată. Ai ajutat pe cineva care avea nevoie? Ai fost acolo pentru familia și prietenii tăi? Ce ai făcut în viață pentru a ajunge atât de departe? Răspunsurile la aceste întrebări te vor face să înțelegi cu siguranță că cine ești și ceea ce ai obținut în viață contează mai mult decât aspectul tău.

4. Merit Respect

Nu lăsa niciodată pe cineva să te subestimeze. Meriți respect și este responsabilitatea ta de a lupta atunci cineva nu este respectos față de tine, fără un motiv.

5. Sunt puternică și fericită

Deși ți se pare că ai nevoie de sprijin amintește-ți să adevărata forță vine din interior. Gândește-te la toate acele momente în care ai trecut prin dificultățile vieții și îți vei da seama că ești mai puternică decât credeai. Acest lucru te va face să devii mai fericită și recunoscătoare.

6. Tot ceea ce se întâmplă este o lecție

Amintește-ți că indiferent de ce se întâmplă fie câștigi, fie înveți. Fiecare moment mai dificil din viața ta, de la relațiile eșuate la problemele din carieră, te-a ajutat să devii o persoană uimitoare.