Zodiile sunt direct raspunzatoare cu ceea ce reprezinta personalitatea dar si atitutdinea noastra. Pornirile de indignare, gelozie, tristete anxietate, s.a sunt apanajul astrelor care ne dicteaza prezentul. Potrivit specialistilor in numerologie nu outem controla orice intituitia ne indeamna.

 Zodiile de care sa iti fie teama in relatie!

Zodiile cele mai predispuse la a spiona atunci cand vine vorba de partenerul de viata sunt leii, scorpionii si berbecii. Adevarate mici Xena, in mod special femeile nascute sub aceste insemne zodiacale sunt intotdeauna suspicioase si pregatite de atac. Cu o vigilenta si o dexteritate iesita din comun te vor surprinde de fiecare data.  Zodiile transpun realitatea lautrica in mimica si actiunile realizate. Desi in viata de zi cu zi parte persoane echilibrate, in esenta cei ascund bine cateva secrete demne de filmele SF. Desi atat barbatii cat si femeile deopotriva nascuti in aceste zodii au acelasi fler cand vine vorba de ”ascunzisuri”, totusi femeile vor fi intotdeauna mai agile. Astrologii sunt de parere ca intituitia doamnelor primeaza in fata sigurantei barbatilor sub aceste semne zodiacale.

  Zodiile Leu

Zodiile Leu sunt intotdeauna pregatite sa se impune si sa isi exprime personalitatea. O adevarata luptatoare, femeia Leu va stii intotdeauna ce se petrece in gandurile partenerului. Indiferent cat de inalt va fi ”zidul” de piatra pe care acesta il va ridica in jur, spioana principala a zodiacului il va sari extrem de usor.

Zodiile Leu

Scoprionii

Zodiile nascute sub semnul scorpionului sunt orientate catre a avea spirit de observatie atat la doamne cat si la domni deopotriva. Daca ai de gand sa ii ascunzi unui scorpion mici secrete in relatie, ar fi mai bine sa te gandesti de doua ori. Aproape cu rapiditatea cu care actioneaza in realitate si semnul lor zodiacal te vor lasa in urma fara pic de regret.

Zodiile Scorpion

 Berbecii

Zodiile Berbecilor sunt exceptia de la regula! In cazul lor, domnii sunt cei care au spionajul ca sport principal in activitatile lor. Vor stii intotdeauna ce se petrece dincolo de atitudinea pe care o afiseaza parttenerul. De asemenea vor avea in detaliu informatii ”direct de la sursa” cu activitatea ”suspecta” daca ea exista. Un lucru este cert, cu Berbecii nu e de glumit!