Ziua îndrăgostiților este celebrată în fiecare an, pe 14 februarie. De multe ori, oamenii se simt singuri și au nevoie de cineva care să le fie alături în toate momentele vieții. Din păcate, nu mulți reușesc să-și întâlnească iubirea adevărată. Iată ce trebuie să rostești pentru a atrage energia pozitivă și iubirea absolută în viața ta. 

Poate că uneori îți este greu să accepți că fericirea ta depinde doar de tine, iar pentru situația amoroasă ești responsabil chiar tu. Fie că ți-ai pierdut speranța în căutarea iubirii sau încă te lupți cu asta, iată mantrele ce te vor ajuta.

Dăruiește iubire și vei primi înapoi

Oamenii primesc direct proporțional cu cât dăruiesc. Așa că, încearcă să oferi și să atragi toate energiile pozitive asupra ta, făcând asta. Pentru a reuși să-ți găsești în sfârșit dragostea adevarată, iată ce trebuie să spui în fiecare zi:

„Accept tot ce mi se întâmplă și cred cu tărie că voi întâlni persoana potrivită sufletului meu. Știu că destinul meu este special și cineva minunat mă așteaptă. Învăț să am răbdare și să continui să cred că partenerul potrvit va ajunge la mine fără ca eu să mă opun Universului. Îmi las sufletul purtat de vânt și intru în contact direct cu sentimentele mele.”

Ziua îndrăgostiților se apropie. Iată care sunt mantrele ce trebuie rostite pentru a atrage dragostea adevărată în viața ta pixabay.com

Detașează-te de rănile trecutului și de blocajele emoționale

Emoțiile negative te bântuie atunci când ai parte doar de relații eșuate sau de decepții în dragoste, însă pentru asta doar tu esti cel responsabil. Din aceste traume se nasc temeri și suferințe care te țin pe loc și te blochează emoțional. Iată mantra care te ajuta să scapi de toate acestea:

„Universul mă va ajuta să depășesc toate suferințele și voi folosi toată energia mea pozitivă pentru a le îndepărta. Voi merge înainte cu capul sus și îmi voi regăsi curajul să recapăt emoții și sentimente mai bune.

Am încredere în puterea Universului că totul va fi spre binele meu și sunt sigură că voi avea parte de ceea ce îmi doresc. Mă eliberez de tot răul și de toate blocajele emoționale, astfel încât dragostea să pătrundă în viața mea.”