Platforma a adus noi actualizări încă de la începutul anului

WhatsApp lansează noi funcții. Ascunderea stării de pe aplicație, „Last Seen” de anumite contacte și posibilitatea de a părăsi un grup fără a anunța alți utilizatori este noua actualizare cu care vine aplicația.

Noua versiune a aplicației WhatsApp

În anul 2021, WhatsApp a început să ascundă starea online a utilizatorilor de străini. Însă, acesta permite întregii liste de contacte să vadă dacă ești online. Noua actualizare îți va permite să alegi ce persoane îți pot vedea starea. Deci, dacă nu vrei ca cineva să știe că îi ignori mesajul, poți face o setare specială pentru acel utilizator.

Sursa: Social Media

O altă actualizare a aplicației  îți va permite să părăsești grupurile „în tăcere”. Funcția îți va permite acum să părăsești grupurile de prieteni de pe aplicație fără ca aceștia să știe.

WhatsApp va lansa cele două funcții luna aceasta și lucrează la o modalitate de a bloca utilizatorii să facă capturi de ecran ale mesajelor „View Once”. Adăugarea unei modalități de a bloca capturile de ecran va împiedică utilizatorii să salveze sau să partajeze informații sensibile cu alte persoane.

Funcția este încă în fază de testare, însă WhatsApp spune că urmează să o lanseze în curând.

Actualizări majore ale aplicației de mesagerie

WhatsApp a făcut schimbări majore ale aplicație încă de la începutul anului. Pe lângă lansarea reacțiilor emoji și introducerea unei modalități de a accelera mesajele vocale, platforma a început să permită utilizatorilor Android să-și transfere istoricul din chat pe iPhone, și invers.

Aplicația de mesagerie a implementat și o modificare în ceea ce priveşte funcţia de ştergere a mesajelor trimise din greşeală. Așa că, timpul pe care îl au la dispoziție utilizatorii, după apăsarea butonului de trimitere, va crește semnificativ. Noua modificare a adus schimbări de creşte până la două zile şi 12 ore sau 60 de ore în total.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.