Iată cum poți schimba fontul într-o conversație pe Whatsapp.

Lider printre aplicațiile de mesagerie instantanee, WhatsApp continuă să-și inoveze funcțiile pentru a-și satisface utilizatorii. V-ați săturat de fontul implicit de pe platformă? Vești bune: vă vom arăta cum să scrieți mesaje cu fontul mașinii de scris. Iată cel mai simplu mod de a-l aplica.

În fiecare zi trimitem nenumărate mesaje rudelor și prietenilor noștri prin WhatsApp. Zilnic, utilizați fontul standard oferit de rețeaua de socializare.

Mulți utilizatori știu deja că există trei alternative interesante: italic, barat și bold. Dar am depistat un font secret care probabil că va seduce pe mulți dintre voi. Acest font de mașină de scris este foarte asemănător cu fontul „Courier” al Microsoft Word. Descoperă-l!

Cum să folosești fontul mașinii de scris pe WhatsApp?

Sursa: Social media

Cum să-l folosești pentru a da o notă mai elegantă și mai estetică mesajelor tale? Pentru a schimba fontul standard, pur și simplu scrieți mesajul folosind tastatura telefonului mobil și introduceți 3 accente grave pe ambele părți ale textului scris (la început și la sfârșit). Odată ce mesajul a fost trimis, textul va apărea imediat cu caractere retro.

Singurul dezavantaj: accentul grav este foarte bine ascuns pe telefoanele noastre mobile și, prin urmare, nu este atât de ușor de găsit. Apropo, aveți grijă să nu îl confundați cu apostroful.

  • Utilizatorii iOS trebuie să selecteze al doilea nivel în WhatsApp în modul de scriere folosind tasta „123”. Du-te la apostrof și ține-l apăsat. În extrema stângă este accentul grav. Un sfat: pentru a ușura utilizarea șirului de caractere, cel mai bine este să îl salvați în setările tastaturii sub „Înlocuire text”. Ca o comandă rapidă, trebuie doar să selectați un șir neobișnuit, cum ar fi „ooo”, pentru a face să apară cele trei accente grave.
  • Pentru utilizatorii de dispozitive Android,  fontul  funcționează diferit. De asemenea, trebuie să deschideți caracterele speciale cu tasta „123”: accentul grav este pe a doua pagină.
Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.