Află cum poți scăpa de acest sistem.

Tocmai v-ați întors de la cumpărături și vă dați seama că hainele dvs. au încă dispozitivul antifurt pe ele? Nu vă faceți griji, se poate întâmpla oricui! Vă vom împărtăși câteva sfaturi pentru a remedia această problemă.

Nu intrați în panică! Credeai că trebuie să te întorci la magazinul de unde ți-ai cumpărat hainele? Fiți siguri că acest sfat vă va ajuta să scoateți sistemul fără probleme.

Cum să scoateți un sistem antifurt cu un magnet?

Dispozitivele antifurt reprezintă un sistem de securitate folosit pe haine pentru a preveni furtul din magazine. Acestea sunt eliminate la casa de marcat atunci când plătiți cumpărăturile.

Sursa: Social media

Dar ce se întâmplă dacă caserița uită să ți-l scoată? Cum se scoate dispozitivul antifurt de pe un articol de îmbrăcăminte pe care tocmai l-ați cumpărat? Nimic nu poate fi mai ușor! Descoperă ce să faci!

Scoateți dispozitivul cu un magnet

Există mai multe tipuri de încuietori: rotunde, dreptunghiulare și pătrate, toate cu un magnet. Încuietoarea pentru îmbrăcăminte este un fel de cui rotund care se trece prin îmbrăcăminte cu un ac. Acul ajunge în cealaltă parte a încuietoarei, ceea ce împiedică scoaterea acestuia. În această a doua parte se declanșează alarma în caz de furt. În caz contrar, acul este ținut în poziție de un sistem de bile.

Pentru a îndepărta dispozitivul antifurt, nimic nu poate fi mai simplu decât să ai un magnet suficient de puternic pentru a scoate acul din sistemul cu bile. Scopul este de a face ca bilele care țin acul să se elibereze și să îndepărteze lacătul de pe haină.

Pentru a face acest lucru, luați magnetul și treceți-l peste partea rotunjită mai mică a încuietoarei. Bilele vor fi atrase de magnet și nu vor mai exercita presiune asupra acului. Acul se va desprinde în mod natural de la încuietoare și, prin urmare, de haina dumneavoastră. Această soluție vă va permite să scoateți un dispozitiv antifurt de pe orice articol de îmbrăcăminte fără a fi nevoie să vă întoarceți la magazinul de unde l-ați cumpărat.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.