Chiar dacă prețurile au explodat, românii primesc și o veste bună. Recent, s-a anunțat că se vor da vouchere pentru compensarea facturilor la energie. Iată ce a declarat Virgil Popescu, ministrul Energiei, în legătură cu această situație. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească cei ce vor primi acest ajutor.

Din cauza situației scumpirii facturilor la energie, Virgil Popescu, ministrul Energiei a vorbit despre acordarea unor vouchere pentru compensarea facturilor la electricitate. Ce români vor primi acest ajutor.

social media

CITEȘTE ȘI: Revolta unui avocat celebru: „Ați stat doi ani în casă și ați consumat energie? Vă sancționăm cu prețuri triple!”

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Românii vor primi vouchere pentru compensarea facturilor la energie

Recent, ministrul Energiei, Virgil Popescu a anunțat că persoanele care vor primi aceste vouchere vor fi cele bolnave și cele care au dispozitive medicale care consumă mult curent. Mai mult decât atât, ministrul Energiei a spus că și familiile cu mulți copii vor beneficia de acest ajutor.

„Soluţia de declaraţie (pe proprie răspundere – n.r.) poate fi o soluţie, dar ea poate să nască abuzuri, poate la un moment dat să nască alte probleme şi alte complicaţii când lucrurile simple se pot rezolva direct, ţintit, către acele familii care se stabileşte prin lege că au nevoie”, a declarat Virgil Popescu pentru digi24.ro

Primarul unui oraș din Europa oferă 400 de euro celor care se mută acolo, pentru plata facturilor la curent

Primarul orașului Portofino din Italia a anunțat că le oferă 400 de euro tuturor străinilor care se mută acolo. Această sumă va fi acrodată pentru a ajuta cei ce s-au mutat acolo să plătească facturile la curent.

De asemenea, situația facturilor la curent nu este una bună deloc nici acolo. Prețurile la curent în Italia au explodat în ultima vreme. În momentul de față, în Portofino nu mai locuiesc decât 416 oameni.

De asemenea, Matteo Viacava a luat decizia de a-i ajuta pe cei care doresc să se mute acolo, pentru a reconstrui comunitatea care era odată acolo.