Feng Shui este o filosofie chinezească care încearcă să armonizeze relația dintre oameni și mediul lor înconjurător.

Cum? Prin poziționarea și aranjarea obiectelor din interiorul și exteriorul casei, astfel încât să se obțină un echilibru energetic pozitiv. Scopul este de a îmbunătăți calitatea vieții, sănătatea și prosperitatea.

Feng Shui poate fi folosit pentru energie pozitivă, pentru a promova sănătatea, bunele relații de familie, pentru a atrage bani, inspirație și bunăstare în casă. De aceea, astăzi îți vom spune care sunt cele 3 lucruri pe care nu ar trebui să le ai în casa ta dacă vrei să ții sărăcia departe și să atragi succesul.

Mobilier deteriorat

Conform Feng Shui, dacă aveți în casă mobilă prost întreținut, riscați să provocați stagnarea energiei chi și acumularea de vibrații rele. Acest lucru va face dificilă prezența abundenței și a succesului în viața ta.

Sursa: Social media

Pereți prost întreținuți

Conform Feng Shui, dacă pereții nu arată tocmai grozav din diferite considerente în orice parte a casei tale, nu vei putea atrage armonia, pacea și fericirea. Vei trimite Universului un mesaj de lipsă de resurse, atrăgând sărăcia și îndepărtând succesul.

Decorațiuni excesive pe pereți

Potrivit experților Feng Shui, decorațiunile minimaliste și luminate puternic sunt cele mai bune pentru a atrage energia necesară și a „chema” succesul. Echilibrul este cheia pentru a genera abundență.

Cum să atragi prosperitatea în casa ta, potrivit feng shui

  1. Amplasează plante verzi și obiecte decorative cu culori deschise în zona de nord-est a casei, care reprezintă zona banilor
  2. Folosește culorile galben sau auriu în decorul casei pentru a atrage prosperitatea
  3. Evită să așezi obiecte cu forme ascuțite sau opace în zona de sud-vest a casei, care reprezintă zona carierei
  4. Pune un acvariu în zona de sud-est a casei, care reprezintă zona banilor
  5. Întreține curățenia și ordinea în casă pentru a permite energiei pozitive să circule liber