Ai ajuns în ultima zi din an fără să știi ce nuanță să alegi pentru manichiură? Nicio problemă pentru că ți-am pregătit câteva detalii despre tendințele în materie de oje care te vor ajuta să faci o impresie bună

Vrei unghii impecabile de Revelion și nu ai idee ce culoare să alegi?

Îți dorești un model de unghii interesant, dar ești nehotărâtă? Se putea ca roșul să lipsească de pe această lipsă? Bineînțeles că nu. Această culoare nu se demodează niciodată și este o alegere inspirată pentru un model de unghii special pentru seara de Revelion. Poți opta pentru o manichiură french red ori să aplici glitter pe vârful unghiilor. Tot ce contează este să îți placă ție. Conform psihologilor, această culoare este asociată cu iubirea, demnitatea, puterea și pasiunea.

În acest an, în tendințe este și culoarea verde, care a fost vedeta în materie de oje. Fiind asociată cu natura și cu prosperitatea, este o alegere perfectă pentru femeile care tind către perfecțiune, conform psihologilor. Această nuanță este cel mai des folosită alături de alb, auriu și argintiu.

Pinterest

În tendințe sunt și culorile nude, care sunt preferatele doamnelor și domnișoarelor care vor o manichiură discretă și elegantă. Nuanțele nude nu se demodează niciodată. Fie că alegi un model de unghii simplu sau cu ceva elemente, culoarea nude este perfectă pentru Revelion. Și unde mai pui că se potrivește de minune cu orice ținută ai purta în noaptea dintre ani. O altă culoare preferată de femei este albastrul, care a devenit din ce în ce mai popular. Fie că vorbim de o nuanță de albastru metalizat sau albastru mai intens, este potrivit pentru seara de Revelion.

În materie de oje se mai poartă și auriul și argintiul, care nu se demodează niciodată, la fel ca nuanța roșie. Manichiura cu auriu sau argintiu te va scoate în evidență și conferă un aspect elegant unghiilor și vei reuși să strălucești cu adevărat.