Căsătoria este un dar prețios, iar foarte multe persoane visează să ajungă în fața altarului. Dacă ești singur sau într-o relație iar lucrurile nu merg în direcția pe care o doresc, rostește această rugăciune. Te va ajuta, doar dacă o vei spune cu credință în Dumnezeu și în puterea Lui. 

Cea mai sinceră și frumoasă dorință a unei persoane este să își întemeieze, la un moment dat, o familie unde domnește iubirea și liniștea. Rostește această rugăciune de fiecare dată când ai ocazia. Este important să ai credință puternică, să nu te îndoiești de puterea și dragostea lui Dumnezeu. El îți va oferi ce ai nevoie, la momentul potrivit. Indiferent de locul în care te afli, acasă, pe stradă sau la biserică, rostește rugăciunea atunci când ai ocazia. Important este să te rogi.

pixabay

Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o rostești, dacă vrei să ajungi mai repede la altar

Atotbunule Doamne! Ştiu că fericirea mea cea mare stă în a Te iubi cu tot sufletul meu şi cu toată inima mea şi în a împlini întru totul sfântă voia Ta. Aşadar, Tu Însuţi îndrumă, Dumnezeule, sufletul meu şi umple inima mea: vreau să Îţi plac doar Ţie, fiindcă Tu eşti Ziditorul meu şi Dumnezeul meu. Păzeşte-mă de trufie şi de iubirea de sine: să mă împodobească priceperea, smerenia şi curăţia. Lenevirea îţi e urâtă şi naşte patimi: Tu dă-mi hărnicie şi binecuvântează ostenelile mele. Iar întrucât legea Ta porunceşte ca oamenii să trăiască în căsnicie cinstită.

Adu-mă, Părinte Sfinte, la această chemare sfinţită de către Tine, fiindcă Tu ai zis: „Nu este bine ca omul să fie singur” şi făcându-i lui femeia ca să-i fie ajutor, le-ai dat binecuvântare să crească, să se înmulţească şi să umple pământul. Auzi smerita mea rugăciune, care se înalţă către Tine din adâncul inimii de fecioară: dă-mi soţ cinstit şi binecredincios, ca să Te preaslăvesc în dragoste şi înţelegere împreună cu el pe Tine, Dumnezeul Cel Milostiv, pe Tatăl şi pe Fiul şi pe Sfântul Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!, potrivit doxologia.ro