Despre prietenie s-au născut destul de multe controverse de-a lungul anilor. Fiecare dintre noi am dat cel puțin nas în nas cu trădarea venită din partea prietenilor. Din diverse motive, cei despre care credeam că ne sunt ca frații, s-au dovedit a fi adevărați dușmani.

Încrederea nu ar trebui acordată atât de ușor, și nu oricui. La această concluzie au ajuns în special cei care au fost dezamăgiți de persoanele cu care aveau o relație de prietenie. Un lucru de mare interes este faptul că în ziua de azi îi poți testa cu ușurință pe cei care fac parte din viața ta.

Trucul care te ajută să îți testezi prietenii adevărați

Tot ce trebui să faci este să le trimiți un mesaj text în care vei scrie cuvântul prieten doar de trei ori. Când o persoană citește același cuvânt de trei ori, îi va rămâne întipărit în minte. După aceea, pune-i să aleagă un număr de la 1 la 10. Așa vei afla și tu cât de important ești pentru ei.

,,Trucuri pe care le poți face să vezi ce cred prietenii despre tine. Trimite-le un mesaj cu prieten, prieten, prieten, de 3 ori și vezi cum reacționează.

@sebidanielm Tag unui prieten❤️ ps: dacă nu aveți pe nimeni puteți sa mi dați tag mie? #share #cute #explore #tiktokromania #viral #fyp #neiperte #pov #sebidanielm #stitch #story #friends #bff#love ♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] – Elliot Van Coup

În momentul în care cineva citește ceva de 3 ori, pur și simplu îi rămâne întipărit în minte. După ce ai trimis prieten de 3 ori, pune-i să aleagă un număr de la 1 la 10. 1 reprezintă cel mai mic punctaj, și 10 cel mai mare”, a explicat un tânăr pe platforma TikTok.

Prietenia, vitală pentru un minim de echilibru emoțional

Cei mai mulți oameni au tendința de a supraevalua prietenia. Pe principiul cu cât ai mai mulți prieteni, cu atât mai bine, multe persoane au fost dezamăgite de cantitatea celor care făceau parte din viața lor.

Esențial este să ai legături și conexiuni cu persoane cu care ai aceleași lucruri în comun.

Prima impresie pe care ți-o formezi despre un om este, de cele mai multe ori, greșită. Atitudinea prietenoasă a unei persoane nu denotă neapărat faptul că îți poate fi prieten.