Atunci când te afli în momente de cumpănă, poți spune rugăciunea care se regăsește mai jos, considerată a fi una dintre cele mai puternice.

Dacă îți dorești să lucrezi pentru prima dată sau te-ai săturat de ofertele care nu par stabile, preoții spun că există o rugăciune pe care o poți spune în astfel de situații. Cum puterea acestor cuvinte este mare, tot ei susțin că va alunga din viața celui care o rostește momentele de îngrijorare cu privire la starea sa materială. 

Cea mai puternică rugăciune pentru găsirea unui loc de muncă

Cu toții știm că e dificil să îți găsești un job, mai ales în aceste vremuri destul de complicate. De aceea, credința îți poate sprijin. Așa că, poți rosti o rugăciune despre care se spune că este cea mai puternică într-un astfel de context.

( CITEȘTE ȘI: Cea mai puternică rugăciune pentru ajutor imediat. Rostește-o atunci când ai nevoie și va face minuni

Vrei să îți găsești un loc de muncă stabil? Rostește această rugăciune și vei vedea minunea
Pixabay

„Părinte Sfinte, Care porţi tuturor de grijă şi eşti scăpare celor din nevoi, Te rog, vino degrabă în ajutorul meu, care caut un loc de muncă, de pe urma căruia să asigur cele necesare traiului meu şi al familiei mele.

Doamne, ştii necazurile şi lipsurile care mă împresoară. Fie-Ţi milă de mine şi trimite-mi degrab ajutorul Tău. Indrumă-mă spre locuri potrivite şi spre oameni de nădejde.

Milostive Doamne, Cel Ce îndreptezi paşii omului în această viaţă, caută cu iubire părintească spre mine, care-Ţi cer ajutorul Tău, şi binecuvântează-mi cu har buna mea voire.

Spre aflarea unui loc binecuvântat de muncă, Te rog cu stăruinţă, Doamne, trimite-mi înger luminat, care să mă povăţuiască spre oameni de nădejde şi spre tot lucrul bun, să mă izbăvească de vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi, de oamenii răi şi vicleni, de orice întâmplare rea.

Ca împlinindu-mi-se cu binecuvântarea Ta, Doamne, cererea mea, si având de la Tine dar de sănătate, de putere de muncă şi de bună sporire, să-mi împlinesc temeinic munca mea, preamărind puterea şi mila Ta.
Că Tu eşti Chivernisitorul vieţii noastre şi Cel Ce toate le rânduieşti spre folosul nostru şi Ţie-Ţi mulţumim, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Amin”

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.