Visele pot fi interpretate făcând conexiuni cu întâmplările din viața reală

În mod cert ai visat măcar o dată păsări sau aripi. De altfel, multe persoane visează că pot zbura sau că se prăbușesc de la înălțime în gol. Aceste vise au legătură cu parcursul din viața de zi cu zi.

Ce înseamnă când visezi o pasăre care zboară?

Din timpuri demult apuse, oamenii asociau pasărea și zborul ei cu libertatea, solitudinea, cu ceva ce te înalță pe culmi. De altfel, nu degeaba numeroase simboluri sau steme poartă ca parte integrantă imaginea diferitelor păsări.

De asemenea, pasărea apărută în vis are aproximativ aceeași conotație. Se spune că dacă visezi  o pasăre zburând, subconștientul tău încearcă să îți spună ceva. Cu siguranță simți nevoia de a te elibera de o anumită povară pe care o porți pe umeri. De altfel, pasărea din vis indică și noile orizonturi care ar urma să ți se aștearnă în cale.

Ce înseamnă dacă visezi o pasăre moartă?

Visul în care îți apare o pasăre moartă este considerat deseori premonitoriu. În realitate însă, conform dicționarului de vise, acesta exprimă de fapt pornirile tale interioare pe care trebuie să le inhibi în fața celor din jur.

Visul în care zbori

Este unul dintre cele mai comune vise experimentate de oameni în timpul somnului. Acesta are legătură cu starea emoțională în care ne găsim în viața de zi cu zi. Astfel, dacă suntem într-un moment de pace interioară, există multe șanse să ne visăm într-un astfel de context. Totodată, visul zborului poate însemna și faptul că vrei să pleci din locul în care te afli spre un drum nou al vieții.

Ce înseamnă când te visezi căzând în gol

Visul căderii în gol poate provoca oricui teamă și anxietate. Numai la gândul că experiența ar putea fi reală, cu siguranță de trec fiori. Căderea în gol in vis este percepută însă una lină, în care nu vei putea păți nimic rău.  Acest vis poate avea legătură cu conștiința ta despre anumite situații de viață.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.