Vești mari pentru o anumită categorie de români! Aceștia își vor putea face credite bancare, fără să le fie frică de comision dau de dobânzi. 

A fost anunțat chiar acum! Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dezvăluit recent că se va implementa în curând o ordonanță prin care o anumită categorie de români își va putea face credite bancare, fără să le fie frică de dobânzi sau comisioane. Este vorba despre Ordonanța 99. Aceasta va fi prezentată public în următoarea săptămână. 

Petre Daea a anunțat că agricultorii vor lua împrumuturi de la bancă fără dobânzi și comisioane. Conform acestuia, se pregătește o ordonanță foarte importantă ce va putea legaliza procesul de creditare fără de taxe suplimentare. 

CITEȘTE ȘI: Zodia care va fi executată silit de bănci, în toamna aceasta. Va rămâne cu toate conturile blocate!

Vești bune pentru fermieri

Această ordonanță despre care vorbim va avea rolul de a sprijini producția românească pentru domeniile care se află în grija lui Petre Daea. De asemenea, doar anumite categorii vor putea beneficia de credit fără dobândă sau comision.  

Așadar, după cum spune Petre Daea, ordonanța 99 va fi valabilă pentru românii care activează în domeniul agricol sau zootehnic. Măsura va fi aplicată în întreaga țară, pentru a sprijini producția proprie. 

„Săptămâna viitoare voi prezenta public un act normativ extrem de important – Ordonanţa 99, care înseamnă un credit pentru toate categoriile de fermieri, atât producătorii de cereale şi producătorii de producţie primară, cât şi procesatorii, care au cale liberă spre bănci, fără a plăti comisionul de risc sau comisionul de administrare şi nici dobânzile la creditul respectiv”, a declarat Petre Daea.

Vestea zilei pentru acești români! Își vor putea face credite bancare fără grija comisioanelor sau a dobânzii. Cum este posibil
social media

Credite fără griji, pentru acești români

Petre Daea susține că această ordonanță este foarte importantă pentru ca fermierii să poată realiza tot ceea ce își propun. Toți producătorii români și toți fermierii mizează pe aceste măsuri, mai ales în contextul necazurilor prin care au trecut din cauza crizelor și a secetei. 

Această măsură îi va ajuta pe fermierii români să își poată duce mai departe afacerile. Oamenii deja au pierdut enorm de mult din cauza crizei sanitare, a războiului din Ucraina și a secetei care s-a înregistrat în această vară. Pe lângă toate acestea, mai sunt și costurile de întreținere ale produselor care sunt imense.  

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.